ALTELE  ·  CULTURISM

GALERIE FOTO Florentin Corbeanu e „Ronnie Coleman de România” » Polițist oltean, campion național de culturism la 49 de ani!

Miercuri, 09 Octombrie 2019

Florentin Corbeanu (49 de ani), agent șef principal de poliție în cadrul Biroului Rutier Craiova, a câștigat zilele trecute Cupa României și titlul de campion național la culturism.

După modelul legendarului Ronnie Coleman, ajuns la 55 de ani, Florentin Corbeanu este un polițist pasionat de culturism și fitness care a reușit să și performeze în acest domeniu. 

Polițistul a câștigat campionatul național la categoria Men Physique Master și nu vrea să se oprească aici. „Înca o dată le multumesc Maeștrilor Torcea Costel și Cristian Manuel Firică pentru încrederea și susținerea acordată, iar pe viitor să obținem rezultate la fel de bune! De asemenea, mulțumesc familiei pentru suportul acordat și răbdarea în momentele grele!”, a scris Corbeanu pe Facebook. 

Corbeanu, polițist-culturist, aduce aminte de Ronnie Coleman, deținătorul celor mai multe titluri Mr. Olympia, 8 consecutive, între anii 1998 și 2005, care  în paralel cu sportul era ofițer în Arlington, Texas! Prin comparație, Arnold Schwarzenegger a cucerit cel mai prestigios titlu din culturism de doar 7 ori, la egalitate cu Phil Heath.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Marian Drăgulescu, povești horror despre cele mai grave accidentări din cariera sa: „Mi-a trosnit coloana! Am crezut că nu voi mai face gimnastică”Ultimele zile din viaţa Mihaelei, fata obligată să se prostitueze de clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

Libertatea

Comentarii (6)

lionforever  •  09 Octombrie 2019, 23:02

Bravo lui dar ca de fiecare dată jsp exagerează să-l compari cu Ronnie Coleman e ca si cum ai compara pe viorica dancila cu Margaret Thatcher atcher.

adriann_  •  09 Octombrie 2019, 18:54
Postat de bigbolo pe 09 Octombrie 2019, 17:56

Inca o dovada ca in politie trebuie sa ai muschi, nu minte. Mai ales in Oltenia...

In Politie e nevoie si de oameni cu muschi si de oameni cu minte. Preferabil cu amandoua in cat mai multe cazuri. Dar tu in mod evident nu te incadrezi in niciuna dintre cele doua categorii. La un scandal intre doua clanuri interlope ai vrea sa vina la interventie un comisar specializat pe anchete economice sau un baiat ca asta din poze? Vai de capul tau...

fabius_2014  •  09 Octombrie 2019, 17:58
Postat de bigbolo pe 09 Octombrie 2019, 17:56

Inca o dovada ca in politie trebuie sa ai muschi, nu minte. Mai ales in Oltenia...

La tine lipsesc ambele, oriunde te-ai afla .

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1