SPORTURI  »  ALTELE  »  CM SNOOKER

Încep sferturile de finală la CM de snooker: Ronnie O'Sullivan are derby, iar Judd Trump-Neil Robertson este încleştarea zilei!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 aprilie 2014 14:36

Ronnie O'Sullivan a "supravieţuit" unui meci tensionat cu Joe Perry, scor 13-11, şi ştie că mai are de disputat 3 meciuri pentru a atinge recordul lui Steve Davis, de 6 titluri de campion mondial. Neil Robertson are şi el un record de atins: 100 de breakuri de peste 100 de puncte, într-un singur sezon

Australianul Neil Robertson nu i-a dat prea multe şanse lui Mark Allen, în derby-ul optimilor, învingînd cu 13-7, într-un meci în care borna de 99 de brekuri de peste 100 de puncte nu a putut fi trecută. “Mi-a părut foarte rău că nu am atins recordul, fiindcă Stephen Hendry făcea parte dintre comentatorii meciului şi mi-ar fi plăcut foarte mult să realizez această performanţă cu el la microfon”, a explicat campionul mondial din 2010.

Neil Robertson îl va întîlni în continuare pe Judd Trump, într-unul dintre cele mai tari meciuri de la această ediţie de CM.

Shaun Murphy, un alt fost campion mondial, va avea o misiune foarte grea contra lui Ronnie O'Sullivan, mai ales că nu a arătat o formă extraordinară contra lui Marco Fu, de care a trecut cu 13-8. O altă întîlnire interesantă este cea dintre scoţianul Alan McManus, zis şi "omul cu cei mai ciudaţi pantaloni de la Crucible", şi Mark Selby, în timp ce Dominic Dale va încerca o semifinală istorică dacă va trece de Barry Hawkins.

Program sferturi de finală CM de snooker, pe Eurosport:
ora 12:00
Barry Hawkins-Dominic Dale
Mark Selby-Alan McManus

ora 16:30
Ronnie O'Sullivan-Shaun Murphy
Judd Trump-Neil Robertson

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  30 Aprilie 2014, 00:01

Nu am putut detecta cine este autorul articolului, dar se pare ca sufera in ceea ce priveste cunostintele despre snooker... si nu numai. Daca nu ma insel, si nu ma insel, recordul, in epoca moderna, este detinut de Stephen Hendry., care are sapte titluri de campion mondial. Ai auzit de tipul asta, stimabile? Daca ai auzit si stii si ca a castigat de sapte ori, atunci este inca grav, pentru ca suferi de boala necunoasterii limbii romane. Adica, nu stii ce inseamna "record"... Nu o lua ca pe o rautate. Dar, ca si colegii de la Prosport, suferiti tare la documentare. Doar ca ei sunt complet praf... Toate bune!

soextragpe
soextragpe  •  29 Aprilie 2014, 20:38
Postat de cainerau1953 pe 29 Aprilie 2014, 13:47

Ar fi o bomba ca Judd Trump sa-l elimine pe Neil Robertson, atentie australianul e nr 1 mondial !!!

L-a mai scos, cand era debutant la Mondial. Atunci da, a fost bomba! Acum n-ar fi nico "bomba", doar o mica surpriza fiindca Robertson a aratat un tenis mult mai bun pana la intalnirea cu Judd. Insa avem un 6-2 datator de sperante! (pentru mine, sunt fan Judd) Mi-am facut o mie de nervi pentru ca in loc sa dea Trump-Robertson Eurosportul 2 a transmis decamdatedopatineprinsi si tenis sub mediocru.

cainerau1953
cainerau1953  •  29 Aprilie 2014, 13:49
Postat de geo_graful pe 29 Aprilie 2014, 12:24

In afara de Robertson (si poate Selby, nu neaparat ca e bun, dar este un jucator extrem de enervant pentru adversar), nu vad cine l-ar putea invinge pe Ronnie. Chiar daca nu a aratat un joc prea bun pana acum, a fost oricum peste cei mai multi de la aceasta editie a CM de Snooker. In tot cazul, editia asta mi s-a parut cea mai slaba din ultimii cel putin 7-8 ani...Hai Ronnie!

cea mai tare a fost in anul 2010 cand a fost o lupta teribila, sa ne amintim ca pe tabloul semifinalistilor erau primii 4 din lume

Vezi toate comentariile (10)
Comentează