SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

Înotătoarea Federica Pellegrini a suferit o criză emoţională în timpul calificărilor la 400 metri!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2010 00:00

Înotătoarea italiană Federica Pellegrini, campioană olimpică la 200 m liber la Beijing, s-a oprit în plină cursă în timpul calificărilor pentru proba de 400 metri, din cauza unei crize emoţionale în cea de-a treia zi a Campionatelor Europene în bazin scurt, de la Eindhoven.

Federica Pellegrini s-a oprit pe culoarul său după ce a parcurs 150 de metri, ea izbucnind în lacrimi în braţele antrenorului, aparent din cauza unei crize de angoasă.

"Este vorba despre o problemă emoţională. După 50 de metri, sportiva a constatat că pierde controlul asupra modului în care înoată. La 150 de metri a preferat să se oprească. I s-a mai întâmplat aşa ceva în timpul unor competiţii în Italia (în noiembrie 2008 şi apoi în martie 2009), însă este pentru prima dată când se întâmplă într-un turneu internaţional", a declarat şeful delegaţiei italiene la Eindhoven, Gianfranco Saini.

Participarea sportivei italiene la proba de 200 metri de duminică rămâne incertă. "O vom lăsa să-şi revină şi apoi vom vorbi", a mai spus Saini.

Sursă: Mediafax

Playtech: ȘOC TOTAL! Soția lui Benone Sinulescu a spus ADEVĂRUL. Ce se întâmplă cu artistul chiar acum


Comentarii (1)
pyllo
pyllo  •  27 Noiembrie 2010, 18:49

daca ar fi castigat nu mai dadeati stirea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează