SPORTURI  »  ALTELE  »  AL DOILEA AN CONSECUTIV DUBLU CAMPION MONDIAL

Ion Oncescu intră în istoria skandenbergului mondial

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2008 00:00

Anul trecut, la Campionatele Mondiale de skandenberg din Bulgaria, românul Ion Oncescu cîştiga titlul mondial la ambele braţe la categoria 90 kg. Şi la ediţia de anul acesta Oncescu a reuşit să uimească pe toată lumea la Campionatul Mondial desfăşurat la Kelowna, Canada.

A concurat la o categorie superioară, 100kg, unde s-a impus categoric nepierzînd nici un meci. Românul a cîştigat medaliile de aur la ambele braţe. Cîţiva dintre adversarii lui au suferit luxaţii ale braţelor.

Finala pentru braţul stîng s-a desfăşurat pe 6 decembrie, iar cea pentru braţul drept pe 7 decembrie.

Toţi specialiştii prezenţi l-au apreciat pe sportivul nostru ca fiind cel mai impresionant dintre toţi cei prezenţi la acest campionat mondial, Oncescu intrînd în istoria skandenbergului cu recordul de a fi dublu campion mondial, doi ani la rând, la categorii diferite. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  07 Decembrie 2008, 19:28

La pariu ca miine pe prima pagina va apare becali sau radoi sau steaua, iar un campion mondial roman va apare la rubrica "si altii"

 •  07 Decembrie 2008, 19:22

BRAVOOOOOOOOOO!!!!!!

 •  07 Decembrie 2008, 18:44

Prostia viteilor de la gsp,reuseste sa ma uluiasca de fiecare data.Si nu e vre-un incepator ci e un oligo cu greutate,care se ocupa de tehnoredactarea fituicii.Adica au un dublu campion mondial si ei il pun la "altele".Ioane, ai crezut ca daca esti dublu campion mondial o sa te vezi la ziar.Poate si pe prima pagina,haha Io-ti recomand sa-ti faci unghiile si/sau sa faci ca o foca in competitii,altfel molustele astea nu o sa te bage in seama iar sponsorii o sa vina greu.Felicitari si suc

Vezi toate comentariile (12)
Comentează