ALTELE  ·  UK CHAMPIONSHIP

Judd Trump a fost eliminat de la UK Championship de Nigel Bond, număr 98 mondial, care a devenit profesionist în anul nașterii lui Trump!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 18:29

Judd Trump, campionul mondial en-titre și jucătorul de snooker al momentului, a fost eliminat surprinzător la UK Championship 2019, 3-6, de veteranul Nigel Bond, 54 de ani, actual număr 98 mondial, jucător care și-a început cariera în 1989! 

  • CONTEXT: Împreună cu Campionatul Mondial de la Crucible și Masters-ul de la Londra, UK Championship formează Tripla Coroană, cea mai înaltă performanță în snookerul profesionist. Judd Trump era deținătorul primelor două competiții și spera la un al doilea trofeu și la UK Championship, după cel din 2011;
  • Judd Trump a câștigat 3 din cele 5 turnee pe puncte jucate în acest sezon. 

Englezul Judd Trump a pierdut frâiele la 3-1, după pauza dintre reprize. Compatriotul Nigel Bond, veteranul fost finalist de Campionat Mondial în 1995, s-a concentrat mult mai bine, a reușit să facă breakuri consistente și să ducă partida la 5-3 pentru el, la un singur frame de optimi. A urmat un joc foarte încâlcit, iar Bond, jucător răbdător din fire, a reușit să închidă la bila roz, 6-3!  

Nigel Bond a debutat ca jucător profesionist în 1989, anul nașterii lui Judd Trump! Bond are un singur trofeu pe puncte câștigat în carieră, British Open, în 1996, turneu între timp dispărut, dar are victorii și la Mastersul Scoțian și Marele Premiu al Maltei, turnee invitaționale, dispărute și ele între timp. 

Nigel Bond la Campionatul Mondial din 2008, foto: Guliver/gettyimages

Citește și:

VIDEO + FOTO Un vârtej de recorduri! Judd Trump a câștigat un CM de snooker care a schimbat istoria: 5 performanțe incredibile!Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (2)
Alexandru Chis  •  03 Decembrie 2019, 06:44

Ceea ce a "practicat" Bond numai snooker nu este! A fost o tortura pentru Judd care efectiv a fost deconcertat de catre "rapidul" Bond. Oricum, pentru Trump acest meci trebuie sa fie o adevarata lectie de viata pentru ca - de astazi inainte - toti adversarii lui Judd vor aplica "metoda Bond", adica metpda scoaterii din sarite!

Cocos Stelian  •  02 Decembrie 2019, 23:40

Niciodată nu se poate compara cu ronnie,

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1