ALTELE  ·  UK CHAMPIONSHIP

Judd Trump a fost eliminat de la UK Championship de Nigel Bond, număr 98 mondial, care a devenit profesionist în anul nașterii lui Trump!

Luni, 02 Decembrie

Judd Trump, campionul mondial en-titre și jucătorul de snooker al momentului, a fost eliminat surprinzător la UK Championship 2019, 3-6, de veteranul Nigel Bond, 54 de ani, actual număr 98 mondial, jucător care și-a început cariera în 1989! 

  • CONTEXT: Împreună cu Campionatul Mondial de la Crucible și Masters-ul de la Londra, UK Championship formează Tripla Coroană, cea mai înaltă performanță în snookerul profesionist. Judd Trump era deținătorul primelor două competiții și spera la un al doilea trofeu și la UK Championship, după cel din 2011;
  • Judd Trump a câștigat 3 din cele 5 turnee pe puncte jucate în acest sezon. 

Englezul Judd Trump a pierdut frâiele la 3-1, după pauza dintre reprize. Compatriotul Nigel Bond, veteranul fost finalist de Campionat Mondial în 1995, s-a concentrat mult mai bine, a reușit să facă breakuri consistente și să ducă partida la 5-3 pentru el, la un singur frame de optimi. A urmat un joc foarte încâlcit, iar Bond, jucător răbdător din fire, a reușit să închidă la bila roz, 6-3!  

Nigel Bond a debutat ca jucător profesionist în 1989, anul nașterii lui Judd Trump! Bond are un singur trofeu pe puncte câștigat în carieră, British Open, în 1996, turneu între timp dispărut, dar are victorii și la Mastersul Scoțian și Marele Premiu al Maltei, turnee invitaționale, dispărute și ele între timp. 

Nigel Bond la Campionatul Mondial din 2008, foto: Guliver/gettyimages

Citește și:

VIDEO + FOTO Un vârtej de recorduri! Judd Trump a câștigat un CM de snooker care a schimbat istoria: 5 performanțe incredibile!De trei luni, o fată stă în cort la marginea pădurii, în Șcheii Brașovului. Nimeni nu știe cine e. Incredibil ce zic polițiștii

Libertatea

Comentarii (2)

Alexandru Chis  •  03 Decembrie 2019, 06:44

Ceea ce a "practicat" Bond numai snooker nu este! A fost o tortura pentru Judd care efectiv a fost deconcertat de catre "rapidul" Bond. Oricum, pentru Trump acest meci trebuie sa fie o adevarata lectie de viata pentru ca - de astazi inainte - toti adversarii lui Judd vor aplica "metoda Bond", adica metpda scoaterii din sarite!

Cocos Stelian  •  02 Decembrie 2019, 23:40

Niciodată nu se poate compara cu ronnie,

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Sepsi Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1

Voluntari- Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - FC Nurnberg

Digi 2
Program TV complet

Liga 1