SPORTURI  »  ALTELE  »  KAIAC-CANOE

Kaiacistul Iustin Porcăraşu a revenit la antrenamente după accidentul teribil suferit în vară

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 noiembrie 2012 18:29

Component al lotului olimpic român pentru Jocurile Olimpice de la Londra, kaiacistul Porcăraşu a suferit un accident teribil cu puţin timp înaintea competiţiei şi a fost aproape chiar să-şi piardă viaţa. Acum, la aproape 6 luni distanţă, este refăcut şi a revenit la antrenamente.

Iustin Porcăraşu a vorbit pentru wowbiz.ro despre revenirea miraculoasă: "Pot mînca fără probleme, mulţumesc lui Dumnezeu. Doctorii mi-au montat un aparat special pentru a-mi fixa dinţii, ceea ce a fost mai greu am trecut cu bine. Am cheltuit peste 10.000 de euro, sper să-mi pot recupera banii de la cel care a produs accidentul"

Kaiacistul a suferit mai multe operaţii în această vară după un accident suferit în timpul unei plimbări de agrement la Gura Portiţei. Potrivit anchetatorilor, cel care conducea barca în care se afla sportivul era sub influenţa alcoolului, dar vinovat ar fi cel care i-a tamponat.

Citeşte aici reportajul realizat de Gazeta Sporturilor imediat după accidentul kaiacistului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
depeche
depeche  •  01 Decembrie 2012, 13:57

Adica... In cazul in care baut fiind, te urci la volan si cineva intra in tine din vina lui, el e vinovat, nu? De ar fi legile la fel pentru toti, fie ca esti "vedeta" sau nu...

bodyzapacit
bodyzapacit  •  30 Noiembrie 2012, 22:00

mda..ratati astia de la gsp ca au pus poza asta

lucell
lucell  •  30 Noiembrie 2012, 19:52

FII TARE!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează