SPORTURI  »  ALTELE  »  DINAMO

Lipă: "Mă simt onorată că am fost numită preşedinte la CS Dinamo, înseamnă că prezint încredere"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2009 00:00

Preşedintele FR de Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat, joi, că este onorată de numirea sa la conducerea CS Dinamo, lucru care îi demonstrează că Ministerul Administraţiei şi Internelor are încredere în ea.

"Mă simt onorată că am fost numită preşedinte la CS Dinamo, înseamnă că domnul ministru are încredere în mine.

Preşedintele FR de Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat, joi, că este onorată de numirea sa la conducerea CS Dinamo, lucru care îi demonstrează că Ministerul Administraţiei şi Internelor are încredere în ea.

"Mă simt onorată că am fost numită preşedinte la CS Dinamo, înseamnă că domnul ministru are încredere în mine.

După atâţia ani de carieră sportivă cred că oricine şi-ar dori o asemenea funcţie. Este impropriu să spun că mă aşteptam la această numire, de doi ani se vehiculează asta, şi acum s-a întâmplat", a afirmat Elisabeta Lipă.

Fosta canotoare a vorbit şi despre cealaltă funcţie a sa: "Voi rămâne şi preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, ştiu că e mult de muncă, dar nu dau înapoi.

Pentru moment nu am preluat efectiv conducerea la Dinamo, voi acorda un anumit timp fostului preşedinte să elibereze biroul în care a stat aproape zece ani, să îşi ia tot şi apoi voi anunţa ce îmi propun să fac la acest club".

Elisabeta Lipă a fost numită joi preşedintele CS Dinamo, această funcţie fiind deţinută până acum de Marcel Popescu. Lipă (44 de ani) este canotoarea cu cele mai multe succese la Jocurile Olimpice din lume, unde între 1984 şi 2004 a câştigat cinci medalii de aur, două de argint şi una de bronz. În 2008, aceasta a fost decorată cu medalia Thomas Keller, cea mai înaltă distincţie din canotaj. În ultimii ani a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Canotaj, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni a câştigat alegerile pentru preşedinţia forului.

Sursa: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  26 Martie 2009, 17:50

fnelu si jardia sunt de fapt unul si acelasi marcel popescu. Ce performante a realizat acest profitor, sac umflat cu kkat? A luat bani de la buget si a facut sport de "performanta". Tot felul de blaturi si presiuni pe arbitrii, in stilul binecunoscut, dinam/u. dinamu ar trebui desfiintat sa nu se mai hraneasca din banii de la bugetul statului si apoi sa vina orice jigodie sa spuna ca a facut rahatul praf pe la Olimpiade. dinam/u nu are niciun merit. desfiintarea sau ...la Moscova la o

fnelu
fnelu  •  26 Martie 2009, 17:37

Pacat ca s-a implicat poiliticul si in sport Lipa nu e un bun manager,ci un f. bun sportiv,si,ATIT Asta nu intelege NICA Domnul MARCEL POPESCU a dus DINAMO pe primul loc la olimpiada

jardia
jardia  •  26 Martie 2009, 15:59

a nu se intelege ca am ceva cu doamna lipa . dar nu poti sa-l dai jos pe domnul popescu care are niste rezultate extraordinare si sa pui pe cineva fara experienta . asta inseamna sa iti bati joc de soarta unui club . trebuia adusa linga domnul popescu macar vreo trei ani si dupa aia numita

Vezi toate comentariile (5)
Comentează