SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOTAJ

Lipă s-a pensionat » Fosta campioană olimpică nu va reveni la Dinamo. Își va relua mandatul la FR Canotaj

Elisabeta Lipă va reveni la canotaj, fiind la al doilea mandat de președinte
Elisabeta Lipă va reveni la canotaj, fiind la al doilea mandat de președinte

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2016 00:00

Ministrul tineretului și sportului nu va reveni la conducerea clubului Dinamo, dar își va relua mandatul de președinte la FR Canotaj.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 20 decembrie, Decretul privind încetarea raportului de serviciu al doamnei chestor de poliție Elisabeta Lipă cu Ministerul Afacerilor Interne la data de 23 decembrie 2016.

"Săptămâna trecută mi-am depus raportul de trecere în rezervă. M-am tot gândit și răzgândit, dar până la urmă am decis să fac acest pas. De la 16 ani muncesc la cel mai înalt nivel fără întrerupere. Am în spate 24 de ani de activitate sportivă, 11 în structurile  Ministerului Afacerilor Interne și de un an și o lună sunt ministru. E momentul să mă retrag", a declarat Lipă, care a împlinit în octombrie 52 de ani.

Declarată canotoarea secolului 20, cvintuplă campioană olimpică, Elisabeta Lipă își va relua mandatul de președinte al Federației Române de Canotaj, de unde s-a suspendat în momentul în care a trecut în Guvern.

"E greu să trăiesc fără canotaj. E ceea ce am făcut toată viața mea, nu pot să mă despart. E ca un drog pentru mine", a spus ministrul tineretului și sportului.

Prezentă la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice, Elisabeta Lipă a plecat și de la conducerea CS Dinamo, și de la FR Canotaj la finalul lui 2015, când a fost cooptată de Dacian Cioloş în Guvernul României. Va trebui să predea mandatul în aceste zile.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  22 Decembrie 2016, 14:11

bine ca am scapat de precupeata asta jenanta in peisajul public! o mare campioana, un caracter marunt

travka
travka  •  22 Decembrie 2016, 10:18

du te fai terminat-o, ai interzis imnul national in competitii sportive, *** ce esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasilepopa
vasilepopa  •  22 Decembrie 2016, 09:47

Normal ca a iesi. Sunt curios cu cat a iesi, anul asta s-a putut iesi cu 105% din cele mai bune 6 luni din ultimii 5 ani. Deci a iesit cu cel putin 6000 lunar. Plus renta viagera din medalii.. E bine zic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează