SPORTURI  »  ALTELE  »  FOTE 2013

May I help you? » Din cei 400 de voluntari care ajută la FOTE doar 2 au lipsit la primul apel

Articol de , , , - Publicat luni, 18 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 00:22

Ca la orice mare competiţie polisportivă, e nevoie de oameni care să îndrume, să ajute, să poată răspunde la întrebări diverse.

Anul trecut, cînd s-a anunţat că e nevoie de voluntari pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European, 800 de oameni s-au grăbit să se prezinte. Chestie de entuziasm, de noutate, de provocare. În timp, după cele două cursuri pe care a trebuit să le urmeze, numărul lor a mai scăzut. De fapt, s-a înjumătăţit.

La startul FOTE s-au aflat ieri 400 de oameni dispuşi să ajute necondiţionat, fără a fi plătiţi. 400 minus doi, ca să fie socotelile corecte. Unul dintre ei este Ramona Pavel (foto) din Braşov, în vîrstă de 22 de ani, care indică deja în ce direcţie sînt pîrtiile din Poiana Braşov.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează