SPORTURI  »  ALTELE  »  HALTERE

Nicu Vlad, ales președintele Comitetului Tehnic Internațional de Haltere

Nicu Vlad conduce Federația Română de Haltere de șaisprezece ani
Nicu Vlad conduce Federația Română de Haltere de șaisprezece ani

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 13:18

Nicu Vlad, președintele Federației Române de Haletere, vicepreședinte al Federației Internaționale de Haltere (IWF), a fost ales miercuri, în cadrul Comitetului Executiv al IWF, de la Tokyo, în funcția de președinte al Comitetului Tehnic din cadrul federației internaționale.

Conducerea acestui for revine României după o pauză de 17 ani, după ce în perioada 1980-2000, șeful Comitetului Tehnic în IWF a fost regretatul profesor Lazăr Baroga, fost secretar al Federației Române de Haltere.

În aceste zile, la Tokyo, se desfășoară Campionatele Mondiale de juniori, România urmând să aibă în concurs patru reprezentanți: Sorina Hulpan (categoria 63 kg), la feminin, Cristian Luca (56 kg), Robert Manea (62 kg) și Paul Dumitrașcu (69 kg), la masculin.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
432585013533469
Mihai Ungureanu  •  14 Iunie 2017, 14:33

Din cate imi amintesc Vlad a fost suspendat pentru dopaj.Corect?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează