SPORTURI  »  ALTELE  »  CM SNOOKER

O'Sullivan a redevenit MAGIC! Trump continuă cursa

Ronnie O'Sullivan (foto: guardian.co.uk)
Ronnie O'Sullivan (foto: guardian.co.uk)

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 11:56

Ronnie O'Sullivan a oprit tabela la scorul de 11-5, după două sesiune disputate împotriva galezului Mark Williams.

Englezul a arătat un joc solid şi şi-a depus candidatura pentru al patrulea titlu mondial din carieră, în timp ce la masa alăturată, Judd Trump a luat şi el o opţiune importantă pentru calificarea în sferturile Campionatului Mondial de Snooker.

Ronnie a arătat că e capabil să îşi stăpînească nervii, chiar şi atunci cînd jocul are cîteva sincope. Englezul lucrează în ultima perioadă cu Steve Peters, un fizioterapeut care a stat în spatele ascensiunii din ultimii ani a ciclismului britanic, şi spune că se simte din ce în ce mai bine. Mai mult, o demonstrează. După doar două sesiuni disputate în compania unui Mark Williams aflat sub presiunea a 10 ani de insuccese în faţa adversarului său, Ronnie a închis meciul la 11-5 şi mai are nevoie de doar două frame-uri pentru sferturi.

Judd Trump, finalistul ediţiei trecute, a încheiat şi el a doua sesiune contra lui Ali Carter cu o evoluţie entuziasmantă. Trump are două jocuri avantaj faţă de Carter, dar arată ca a început să înteţească ritmul.

Cei doi se pot întîlni doar în finala competiţiei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
neko00
neko00  •  30 Aprilie 2012, 15:51

As vrea o finala intre Hendry si Robertson. Actualul favorit cu cel all time. Ar fi de aur asa ceva, dar nu stiu daca Hendry ar putea ajunge acolo, nu a mai legat meciuri bune consecutiv in 1998.

killerforever
killerforever  •  30 Aprilie 2012, 14:43
Postat de phenomen pe 30 Aprilie 2012, 13:06

nu uitati ca O'Sullivan se va intalni in sferturi cu Neil Robertson, sa vedem daca tece de el.Eu nu cred , Neil Robertson castiga CM.

Ronnie atunci cand e in forma nu-i prea sta nimeni in calw. Pacat ca in ultima vreme nu a mai aratat ceea ce poate el face. Eu as fi vrut o finala intre Ronnie si Higgins sau Hendry dar nu stiu daca este posibil oricum un asemenea meci este intotdeauna de vazut cu ambii jucatori in forma maxima. :)

smuresan
smuresan  •  30 Aprilie 2012, 13:07

Sunt fenomenali amandoi. Oricum ce ma bucura este faptul ca de cand a inceput campionatul mondial am vazut cel putin 3 articole despre snooker pe gsp, asta dupa ce un am intreg poate vezi 3 ,poate se datoreaza si faptului ca Andrei Vochin e prieten bun cu Daniel Bontea campionul romaniei anul acesta la snooker si e pacat pentru ca snookerul e fabulos ca joc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează