SPORTURI  »  ALTELE  »  CM SNOOKER

O'Sullivan avertizează cu retragerea: "Hendry nu va fi singur!"

Ronnie O'Sullivan (foto: dailymail.co.uk)
Ronnie O'Sullivan (foto: dailymail.co.uk)

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 13:52

După retragerea scoţianului Stephen Hendry, snookerul ar putea primi o nouă lovitură. Englezul Ronnie O'Sullivan, unul dintre cei mai iubiţi jucători din circuit, spune că mai mulţi jucători ar putea pune tacul jos :O

Avertismentul a venit la conferinţa de presă de după sfertul de finală cîştigat de O'Sullivan în faţa australianului Neil Robertson, scor 13-10. Englezul în vîrstă de 36 de ani a criticat numărul de turnee obligatorii pe care un jucător profesionist este obligat să le onoreze pentru a-şi păstra rangul în clasamentul mondial.

[S-au stabilit semifinalele la Crucible! O'Sullivan, misiune grea. Cine se califică?]

"Nu sînt surprins de decizia lui Hendry. Nu mai avea nimic de demonstrat în snooker. Jocul s-a schimbat în ultimii ani şi cred că se potriveşte doar anumitor oameni, dar lasă pe dinafară pe alţii. O să se mai retragă lume, pînă cînd organizatorii or să stabilească un calendar ca lumea".

Ronnie a fost foarte pornit împotriva şefilor din snooker, atacîndu-i dur pe aceştia şi pe contul său de twitter, fapt ce i-a adus o amendă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
neko00
neko00  •  03 Mai 2012, 18:28
Postat de blaustein pe 03 Mai 2012, 13:33

Mi se par indreptatite nemultumirile lui Ronny. Plus ca nu-mi place deloc faptul ca s-a cam chinezarit snookerul. Ce cauta galbejitii astia orezari in snooker. Ma intreb daca au si echipa de rugby?

Pai chinezii aia joaca in calificari, daca sunt buni trec mai departe. Puteau fi romani, dar la noi nu conteaza sportul acesta, la chinezi se baga bani in ultimul timp si vin rezultatele. Hendry va lucra pentru chinezi, i s-a oferit un post acolo.

bogdixable
bogdixable  •  03 Mai 2012, 15:30
Postat de lightblue pe 03 Mai 2012, 15:13

voi sunteti niste ciudosi ilustri necunoscuti, ei (chinezii) au talent, castiga bani si faima. Snooker-ul e un sport fair-play. In primul tur un chinez a recunoscut un fault care nici la reluare nu se vedea. Voi ce-ati realizat de aveti dreptul la toate pe lumea asta?

Si apoi in 16-imi 2 chinezi nu au recunoscut 2 faulturi care se vedeau si pe camera si din public si de adverasr , mai putin de arbitru

lightblue
lightblue  •  03 Mai 2012, 15:13

voi sunteti niste ciudosi ilustri necunoscuti, ei (chinezii) au talent, castiga bani si faima. Snooker-ul e un sport fair-play. In primul tur un chinez a recunoscut un fault care nici la reluare nu se vedea. Voi ce-ati realizat de aveti dreptul la toate pe lumea asta?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează