ALTELE  ·  ÎNCHISOARE

Ronaldinho împlinește 40 de ani și își face ziua de naștere în închisoare: „E trist și furios”

Ronaldinho (dreapta) în închisoarea din Paraguay
Ronaldinho (dreapta) în închisoarea din Paraguay

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2020 14:14

Legendarul brazilian împlinește mâine 40 de ani. E în spatele gratiilor, după ce a pătruns în Paraguay cu acte false. ”Niciodată nu mă voi mai întoarce în Paraguay”, i-a spus Dinho unui prieten.

Mâine, Ronaldinho împlinește 40 de ani și tot după gratii stă. Acolo, în pușcărie, își va sărbători fostul Balon de Aur (2005) ziua de naștere. Are numărul 194.

„De ce se poartă astfel cu mine aici?"

Un prieten, jucătorul paraguayan Fernando Lugo, campion mondial la fotbal pe plajă, l-a vizitat zilele trecute. Și l-a găsit „trist, furios chiar. Mi-a zis: «De ce se poartă astfel cu mine aici? Niciodată nu mă voi mai întoarce în Paraguay»".

Legendarul Dinho e închis la Asunción din 4 martie, după ce a pătruns în capitala Paraguayului cu pașaport și carte de identitate false, la fel ca fratele său, Roberto Assis. Avocații săi au cerut de două ori ca brazilianului să-i fie schimbată arestarea provizorie (care poate dura și șase luni, în așteptarea procesului) în arest la domiciliu. De fiecare dată, judecătorii au spus "Nu".

Martorul-cheie refuză. E la izolare

Potrivit procurorului Osmar Legal, este bănuit că ar face parte dintr-un grup infracțional căutat pentru spălare de bani. De aceea e ținut în închisoare, pentru a nu fugi din țară. Ronaldinho are șanse mici să fie eliberat în această perioadă. Pentru că un martor-cheie din acest dosar, Dalia Lopez, femeia de afaceri care a organizat această călătorie în Paraguay, a refuzat să se prezinte în fața judecătorului. Explicația ei: „Am diabet și mă aflu în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus".

1,6 milioane de dolaria fost suma propusă de avocații lui Ronaldinho (cauțiune) pentru ca judecătorii să-l elibereze din închisoare pe fostul jucător brazilian

Reguli coronavirus

Citește și alte știri despre situația lui Ronaldinho:Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1