SPORTURI  »  ALTELE  »  CM SNOOKER

Ronnie O'Sullivan a trecut de Ebdon: "Nu sînt mulţumit de joc şi, Doamne, ce păr aveam!"

Ronnie O'Sullivan (foto: dailymail.co.uk)
Ronnie O'Sullivan (foto: dailymail.co.uk)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 10:42

Englezul Ronnie O'Sullivan a fost departe de a fi satisfăcut de felul cum a jucat contra conaţionalului Peter Ebdon, în ciuda unei victorii cu un scor liniştitor, 10-4

"Iau fiecare meci cum vine. Am avut un sezon decent, dar ar fi frumos să mai cîştig cîteva meciuri aici", a declarat O'Sullivan, care a schimbat doctorul fizioterapeut şi şi-a fortificat abilităţile fizice.

"Am avut o atitudine bună. Deşi nu am jucat bine, am încercat să nu las să mă afecteze atît de mult cînd lucrurile nu erau în favoarea mea. Lucrez la acest aspect al jocului, de anul trecut, şi e important pentru mine să fiu mai puternic mental. Nu joc fabulos, dar mintea mea e la 110%", a explicat englezul în vîrstă de 36 de ani.

În runda secundă, O'Sullivan va juca împotriva învingătorului din partida Mark Williams-Liu chuang.

Dacă la celebrul meci din 2005, Ronnie O'Sullivan afişa o freză neutră, englezul fiind tuns foarte scurt, de data aceasta, "Racheta" a venit la Crucible cu părul scurt şi ridicat. "Mi-am văzut freza la televizor, după prima sesiune. Mi-am spus: Dumnezeule, ce e aia? Am decis să fac ceva". Într-a doua sesiune, englezul şi-a mai "domolit" părul.

Playtech: BOMBĂ! Ce s-a întâmplat la Anamaria Prodan acasă, de fapt. Ce i-ar fi făcut lui Reghe la Snagov VIDEO


Comentarii (6)
diegofzr
diegofzr  •  25 Aprilie 2012, 15:31

Vrajitorul din Wishaw va invinge!:D

mihaienache
mihaienache  •  25 Aprilie 2012, 13:20

cu certitudine cel mai mare talent pe care la dat snookerul,nu e obligatoriu sa castige e o placere doar sa-l vezi jucand si cu toata freza aia ciudata omul are sigur cei mai multi fani !!!!......c'mon roket !!!

neko00
neko00  •  25 Aprilie 2012, 12:04

Robertson de ce nu e in poll?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează