SPORTURI  »  ALTELE  »  HALTERE

Se repetă istoria! Două sportive din România au fost prinse dopate şi vor rata Jocurile Olimpice din 2016

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 19:09

Bianca Molie şi Loredana Toma au fost suspendate pentru doi ani de Federaţia Internaţională de Haltere, după ce au fost prinse dopate.

Ambele sportive sînt legitimate la CS Botoşani şi au ratat deja şansa de a concura la Campionatul Mondial din Kazahstan. Informaţia a fost confirmată şi de preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad.

“Îmi pare rău pentru ele, dar e o situaţie extraordinar de neplăcută şi pentru noi ca federaţie. Sper ca ele să reuşească să treacă peste această perioadă deşi de cele mai multe ori sportivii abandonează. Ar fi păcat să renunţe, a spus fostul campion", a spus acesta pentru Sport Total FM.

Bianca Molie şi Loredana Toma vor rata toate competiţiile importante pe plan intern şi internaţional şi nu vor putea să participe nici la Jocurile Olimpice din 2016.

Şi anul trecut s-a mai întîmplat! Citeşte aici mai multe detalii!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
jalabert
jalabert  •  21 Noiembrie 2014, 13:19

pun pariu ca erau membre PSD. altfel nu se poate explica derapajul.

intrebare
intrebare  •  21 Noiembrie 2014, 00:29

M-am uitat la Campionatele Mondiale din Kazakhstan la televizor. Romania n-a a vut nicio reprezentanta ce sa spun de rezultate sau medalii. Inainte la 3-4 medalii erau rezultate slabe.... Pentru FR de Haltere o fii o politica dopajul sau cluburile din tara stiu ca daca nu se dopeaza acesti sportivi nu fac fata? Ori care ar fi raspunsul RUSINE FR DE HALTERE si SPORTIVI!!! O mare pata pe sportul olimpic roman!

turcescu
turcescu  •  21 Noiembrie 2014, 00:23

SI LOREDANA TOMA? LA VARSTA EI? ERA TOTUSI TALENTATA.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează