SPORTURI  »  ALTELE  »  CM SNOOKER

Stephen Hendry s-ar putea întoarce în snooker!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 10:58

Scoţianul Stephen Hendry şi alţi campioni mondiali de snooker s-ar putea întoarce în sportul cu bile. Barry Hearn, preşedintele Federaţiei Internaţionale, a anunţat un plan interesant pentru sezonul viitor

Pentru a spori atractivitatea celor mai importante competiţii de snooker din calendar, Barry Hearn vrea să acorde invitaţii pentru calificări oricărui jucător care s-a impus la Campionatul Mondial.

Numărul jucătorilor profesionişti ar urma să crească de la 128 la 144, cu 16 locuri rezervate campionilor mondiali şi cîteva wild-carduri pentru jucători din ţările în curs de dezvoltare.

"Am înţeles că Stephen Hendry vrea din ce în ce mai mult să se reapuce de snooker. Va trebui să aflu cît de des vrea să joace. Mi-ar plăcea, de asemenea, să îi văd la masă pe Ray Reardon (6x campion mondial), Cliff Thorburn (2), Terry Griffiths, Dennis Taylor sau Joe Johnson. Cu toţii merită şi nu ar trebui să le fie negată această şansă", a explicat Hearn pentru BBC.

Scoţianul Stephen Hendry este cel mai titrat jucător de snooker din istorie. În vîrstă de 45 de ani, Iceman are 7 titluri de campion mondial în palmares (1990, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1999), fiind cel mai tînăr jucător care a luat trofeul de la Crucible, la 21 de ani. Hendry s-a retras din snooker la CM 2012.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
run.away
run.away  •  24 Aprilie 2014, 13:50

Pe Terry Griffiths il stiu personal. Suntem aproape vecini si joc mereu snooker in sala lui. Va spun precis ca nu e interesat sa se intoarca sa joace. E prea batran pentru asta si in plus, el prefera sa fie antrenor, mentor, si eventual sa comenteze la TV.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close