SPORTURI  »  ALTELE  »  ROMÂNIA

Țiriac despre sportul românesc: "Fraților, vine prăpădul! Sîntem într-un dezastru anunțat"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 20:42

Fostul mare jucător de tenis Ion Țiriac e pesimist în ceea ce privește participarea sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an.

Mai mult, Țiriac e convins că dacă nu se va rezolva cît mai repede problemele din sportul românesc acesta va ajunge la un nivel extrem de scăzut.

"Fraților, vine prăpădul! Nu vreau să fiu negativist, dar sîntem într-un dezastru anunțat. Avem doar 35 de sportivi calificați (n.r. la Jocurile Olimpice de la Rio). Unde sînt sutele de sportivi? Eu în anul 2000 aveam 40 de antrenori români la 40 de națiuni din întreaga lume. Sîntem într-o debandadă și într-o degringoladă totală! Nu există o școală de antrenori, domnule. Nu știu dacă înțelegeți! Copiii ăstia care ies de la ANEFS, ce fac ei?", a spus Țiriac, la Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Februarie 2016, 04:29

ce stie mosul acesta ...sa impuste mistreti ...mereu se prevede apocalipsa ...si lumea merge inainte ...

cris4co
cris4co  •  11 Februarie 2016, 23:47

pai de ce sa fii antrenor an tara asta,unde numai steaua este pusa mereu pe primu loc...

frankiwild
frankiwild  •  11 Februarie 2016, 23:14

Tarabe cu otrava gasesti in toata tara ( si consumatori fericiti ) a fost doar un exemplu ca m-a iritat intrebarea domnului T , fiind un ziar sportiv puteti sa va ganditi si la cati copii cu adevarat talentati renunta la diferite sporturi satui sa vada cum baiatu lu colonelu 14 printe primu 11 in defavoarea lui chiar daca fiul de colonel e inapt pentru acel tricou si intre timp copilul creste incepe sa inteleaga cum e cu viata si se apuca de munca ( salahor ) deoarece a tras concluzia ca ai lui parinti nu mai pot sa faca fata facturilor si oricum cotizatia la club era decat o alta povara ... avem doar 35 de sportivi calificati .. corect restu care au fost talentati au fost descalificati de sistemul democratic .. Romania te iubesc noapte buna

Vezi toate comentariile (11)
Comentează