SPORTURI  »  ALTELE  »  INAUGURARE

VIDEO+FOTO Imagini de la inaugurarea demonstrativă a hipodromului Ploiești

Foto: Justin Gafiuc +34   FOTO
Foto: Justin Gafiuc

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 16:16

Astăzi a avut loc inaugurarea demonstrativă a hipodromului de la Ploiești. Proiectul a fost demarat în luna decembrie a anului 2014, iar investiția a ajuns la peste 15 milioane de euro.

Reporterul Gazetei Sporturilor, Justin Gafiuc, a fost prezent astăzi la inaugurare și a remarcat mai multe nereguli în infrastructura hipodromului.

 Pista de alergare este plină de pietre.

Vizibilitatea este redusă, iar cronometrajul este unul destinat competițiilor de atletism.

Podeaua alunecoasă pune în pericol integritatea animalelor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
158846827924274
Trandafir Cor  •  27 Noiembrie 2016, 18:23

1. Dacă pietrele sunt așa multe si mari, de ce crescătorii de cai au acceptat aceste curse?????? 2. Dacă nu vezi nimic din rândul 1 sau 2 nu te retine nimic să urci mai sus!!!! 3. Pe acea pista-alee din grajduri se poate merge cu bicicleta fara probleme, iar câteva persoane care circulă pe acolo nu întâmpina dificultati, dar tu, mare reporter nu poți sta pe două picioare. Nu vreau să iau apărarea primariei-o casa plina de hoți, dar haideți să apreciem singurul Hipodrom din tara asta!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează