SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL 2019

VIDEO+FOTO Scandal la Super Bowl 2019 » Trupa Maroon 5, desființată după concertul din pauză: „S-a dezbrăcat degeaba”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 11:06

SUPER BOWL 2019 // Trupa Maroon 5 a fost aspru criticată după prestația din timpul pauzei finalei NFL, spectacolul fiind catalogat drept unul ”lipsit de suflet”.

Super Bowl LIII va fi unul pe care fanii fotbalului american își vor dori să îl uite repede. Confruntarea dintre New England Patriots și Los Angeles Rams, 13-3, a fost una tensionată, dar lipsită de spectacol, iar concertul din pauză a lăsat și el de dorit.

MAROON 5 LA SUPER BOWL 2019

Maroon 5, Big Boi și Travis Scott au reușit să îi animeze pe fanii de pe Mercedes-Benz Stadium, însă prestația a fost etichetată drept mediocră. ”Sperăm că nu vă așteptați ca Maroon 5 să salveze un Super Bowl plictisitor. Cu un arsenal de hituri pop la dispoziția lor, trupa condusă de Adam Levine le-a oferit fanilor un show deloc memorabil. Spectacolul a fost unul știrb, lipsit de originalitate, marcat de un arsenal pirotehnic și de niște lampioane”, a notat The Guardian.

În finalul recitalului, Adam Levine a rămas la bustul gol, însă „nici măcar asta n-a putut salva seara”, după cum scrie SBNation. Și decizia solistului de a se dezbrăca a fost criticată. Deadline Hollywood notează că „a înrăutățit și mai mult situația când a rămas la bustul gol. A amintit de momentul din 2004, când Justin Timberlake a dezbrăcat-o pe Janet Jackson”.

Concert boicotat

Super Bowl Halftime Show era până de curând unul dintre cele mai importante concerte din SUA. Artiștii se rugau să fie invitați, însă acum au ajuns să boicoteze evenimentul. După ce Jay-Z, Rihanna și Pink au refuzat să participe, NFL s-a orientat către Maroon 5. Trupa a găsit însă cu greu invitați, fiind refuzați de Cardi B, care trebuia să cânte melodia „Girls like you”.

Big Boi de la Outkast a acceptat oferta, fiind una dintre vedetele importante din Atlanta, Georgia, gazda Super Bowl-ului. Travis Scott a acceptat numai după ce NFL a donat 500.000 de dolari către o organizație caritabilă. Gestul a fost imitat și de Maroon 5.

Motivul a fost îndepărtarea din ligă a lui Colin Kaepernick. Jucătorul de 31 de ani a declanșat un val de proteste în NFL în 2016, când a ales îngenuncheze în timpul imnului Statelor Unite pentru a trage un semnal de alarmă în privința abuzurilor rasiste din țară. În martie 2017, Kaepernick a rupt contractul cu San Francisco 49ers și nu a mai reușit să își găsească echipă. La finalul anului trecut, acesta a dat în judecată liga, acuzând o conspirație între patronii cluburilor, care nu îl mai vor în NFL din motive politice. Cazul va ajunge la tribunal anul viitor.

VEZI și

Cele mai tari reclame din timpul Super Bowl-ului » De la Game of Thrones până la Serena Williams

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
alexpescaru
alexpescaru  •  04 Februarie 2019, 14:28

Interesant... Se pare ca ziaristii sunt la fel in toata lumea... Acolo unde publicul se distreaza, aclama si canta impreuna cu artistii ei vad reactii exact pe dos. Ia uitati cat de "nemultumiti" au fost cei prezenti https://www.youtube.com/watch?v=qwrufTuG0lA

fibra
fibra  •  04 Februarie 2019, 14:11

Chiar nu stiu ce sa cred: conteaza ce au spus niste *** de la The Guardian sau modul in care s-a manifestat publicul?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează