ALTELE  ·  REACȚIE

VIDEO Mircea Badea, încă o reacție dură după KO-ul suferit în lupta cu Tedi: „Mai terminați cu istericalele! Fiți bărbați, hienelor”

Marti, 05 Februarie

Mircea Badea, 44 de ani, a postat încă un mesaj pe facebook după ce sâmbătă a fost făcut KO de luptătorul Teodor „Tedi” Constantin după numai 5 secunde.

Mircea Badea a spus că nu le reproșează nimic celor care au organizat gala, că înainte de meci a primit acceptul medicilor și că în continuare nu are nicio problemă medicală.

Băi, nene, mai terminați cu istericalele și băgatul capului în poză. Organizatorii sunt absolut ok și n-am nimic să le reproșez. N-am spus absolut nimic înainte, nu intenționam să spun nici după, dar mă forțează istericii care și-au găsit o ocupație.

Nu sunt genul care să cer voie, aprobare, confirmare nimănui. Au fost respectate toate regulile, am avut viză medicală rezultată în urma unui control detaliat. S-a întamplat practic nimic în urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi.

M-am înscris ca orice altă persoană într-o competiție bine organizată. Și cu asta, basta. Organizatorul și domnul Cristian Iordache și-au respectat toate înțelegerile luate de comun acord. Lasați-i în pace!

Iar eu personal nu dau doi bani găuriti pe «grija» sau «îngrijorarea» isterică manifestată de ipocriți. Fiți bărbați, hienelor!”, a scris Mircea Badea pe contul său de facebook.

Vezi și:

 A fost ILEGALĂ bătaia? Președinții federațiilor de lupte se contrazic: „Badea e sportiv legitimat” vs. „Tedi putea să îl omoare”

CV-ul impresionant al lui Teodor Emi, omul care l-a făcut K.O. în ring pe Mircea Badea: multiplu campion și o experiență de 17 ani în luptele de contact

Mircea Badea continuă să fie ținta ironiilor după KO-ul încasat în mall » Reacția de 20.000 de like-uri a lui Marian Godină, gluma indecentă cu Carmen Brumă + bancnota „lansată” de BNR

Prima apariție a lui Badea după bătaia încasată: „M-am lovit la cap și nu înțeleg”

Cum a ajuns Mircea Badea să se bată cu motociclistul-kickboxer Teodor Emi » Incidentul de la care a pornit totul: „Să moară în chinuri groaznice și să le sărim cu picioarele pe cap”

VIDEO ȘOCANT // A fost făcut KO în 5 secunde AZI de Tedi motociclistul » Imaginile sunt horror + prima reacție a lui Mircea Badea

 

Comentarii (9)

12luminaverde  •  06 Februarie 2019, 00:20

Mascariciu' crede ca era careva ingrijorat... Nu era ba nimeni ingrijorat, s-a bucurat o tara intreaga ca ti-ai luat o palma si te-ai dus ca pershingu-n pardoseala.

tam11  •  05 Februarie 2019, 16:34

te comporti ca o femeie,parsivule

dinamo_forever_77  •  05 Februarie 2019, 16:16
Postat de Vlad Hartea pe 05 Februarie 2019, 15:53

Bravo lui ...are dreptate !! Asta macar are sange in instalatie, s-a dus la bataie si si-a luat-o, in schimb, majoritatea se ascunde in spatele unor nickname-uri si comenteaza, fara sens, de pe fotoliul comod de acasa!!

Da, macar avem inteligenta necesara sa nu provocam sportivii de contact. Dupa cum vezi, el nu a avut aceasta inteligenta. SI nu se cheama sange in instalatie, se cheama: TRUFIE/ PROSTIE / EGO NEMASURAT/ NESABUINTA....etc !

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
02:00 Fotbal, Copa America

Japonia - Chile

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 2, Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

Campionatul European: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

România - Croaţia

TVR 1
22:00 Fotbal, EURO 2019

Anglia - Franţa

TVR 1
Program TV complet

U21