SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

Zăpadă adusă cu căruţe » Organizatorii unui concurs de atelaje canine au apelat la soluţii extreme

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 ianuarie 2014 20:33

Faţă de iernile trecute, cînd a nins abundent în luna ianuarie, pentru primul concurs de atelaje canine al sezonului, desfăşurat în week-end-ul trecut la Snowpark Ciumani, judeţul Harghita, s-a apelat la soluţii extreme.

Zăpada cu care au fost acoperite traseele a fost adusă cu căruţe de pe versanţii nordici ai Munţilor Gurghiu, de la altitudini de 1.700 de metri. Competiţia nu a putut fi amînată deoarece este inclusă în calendarul internaţional şi îşi anunţaseră participarea 22 de echipaje din Ungaria, Bulgaria şi Slovacia.

"Iarna aceasta total neobişnuită ne-a creat mari probleme şi aproape ne-a distrus planurile, întrucît zăpada lipsea de pe traseele de concurs. Am adus peste 50 de căruţe de zăpadă", a declarat Kiss Attila, repezentant al organizatorilor şi concurent.

"Şi pentru, mine şi pentru cîini a fost foarte dificil din cauză că erau multe pietre pe traseu, unele porţiuni erau îngheţate, dar sînt bucuros că am reuşit să terminăm cursa, iar cîinii sînt fericiţi că au putut să alerge pe zăpadă, căci în Bulgaria nu avem", a declarat concurentul Ivelin Todorov.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează