SPORTURI  »  ATLETISM  »  NUMIRE

A lăsat atletismul pentru tir » Sorin Matei a acceptat funcţia de secretar general al FR Tir

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 01 mai 2013 20:39

Sorin Matei nu a mai candidat pentru un nou mandat de preşedinte al FRA, în schimb, a acceptat postul de secretar general al FR Tir.

De o lună de zile, Federaţia Română de Atletism are un nou preşedinte, Sandu Ion, care a cîştigat alegerile din 5 aprilie. Sorin Matei, cel care a condus atletismul românesc în ultimii 6 ani, a refuzat să-şi depună dosarul pentru un nou mandat, fără însă să mărturisească nimănui motivul renunţării.

De săptămîna trecută însă fostul atlet are un nou loc de muncă. Acesta a fost numit secretar general al Federaţiei Române de Tir, for ce este condus de Sorin Babii. Postul era vacantat de aproape două luni, după ce titularului Dan Popa i s-a oferit şi a acceptat funcţia de secretar general adjunct în MTS.

Întrebarea "De ce nu a mai dorit Sorin Matei să rămînă la FRA?" a rămas fără răspuns! Unii apropiaţi ai fostului săritor în înălţime cred că acesta nu a mai dorit ca numele său să fie asociat cu cea mai neagră perioadă a atletismului românesc. Alţii afirmă că Sorin Matei le-a explicat că a făcut tot ce a putut pentru sportul care l-a consacrat şi că mai mult de atît nu ştie.

Un lucru este cert. Sorin Matei a luat decizia de a nu mai candida la FRA încă de anul trecut, după Jocurile Olimpice de la Londra, competiţie la care cea mai bună performanţă realizată de către atleţii români a fost locul 26 realizat de maratonistul Marius Ionescu.

Începînd cu luna septembrie 2012, Matei a început să fie văzut din ce în ce mai des în sediul ANST, la cabinetul preşedintelui de atunci, Carmen Tocală, care-l vedea în postul de secretar general al instituţiei. Între timp au venit alegerile, ANST s-a transformat în MTS, iar funcţiile au fost acordate pe linie politică. Matei nu a prins nici un post, în schimb, Dan Popa, da. Şi a urmat rocada dintre cei doi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
yin_si_young
yin_si_young  •  28 Mai 2013, 22:23
Postat de plischi pe 02 Mai 2013, 06:57

bani sa iasa...

banii sunt putini de la buget, functia prost platita; alta e manevra

cfrclujole
cfrclujole  •  24 Mai 2013, 22:55
Postat de mihrp pe 02 Mai 2013, 01:38

cand l-om vedea si pe SanduMircea la ping-pong ?

:))

plischi
plischi  •  02 Mai 2013, 06:57

bani sa iasa...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează