SPORTURI  »  ATLETISM  »  ATLETISM

Antrenată de Constantin Nourescu, Habiba Ghribi a devenit vicecampioană mondială

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 21:24

Fostul antrenor al lotului de atletism al României, Constantin Nourescu, a obţinut marţi seara un surprinzător succes la CM de atletism de la Daegu, Coreea, cucerind medalia de argint şi titlul de vicecampioană mondială cu atleta Habiba Ghribi din Tunisia (9:11,97 la 3000 metri obstacole).

Nourescu antrenează de cîţiva ani echipa naţională a Tunisiei, pentru care a obţinut şi medalii de aur la Jocurile Mediteraneene şi la Cupa Africii.

Constantin Nourescu (care este tatăl colegului nostru Andrei Nourescu) a obtinut acelasi titlu pe care l-a adus acum Tunisiei, de vicecampioană a lumii, şi cînd antrena la naţionala României, cu atleta sa Violeta Beclea.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
demolator74
demolator74  •  30 August 2011, 22:30

://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează