SPORTURI  »  ATLETISM  »  SCANDAL

Arme şi ameninţări la Snagov » Administratorul unei baze sportive a scos pistolul la o angajată

Clădirea din baza Snagov în fața căreia s-a produs incidentul // Foto: Cristi Preda
Clădirea din baza Snagov în fața căreia s-a produs incidentul // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 21:37

Administratorul bazei sportive Snagov, unde se antrenează loturile naţionale de canotaj şi atletism, a scos pistolul la una dintre angajate şi a ameninţat-o că o omoară.

Complexul Sportiv Naţional de pe malul lacului Snagov este unul retras, deci liniştit. Este locul preferat de pregătire al canotorilor şi al atleţilor din loturile naţionale. Liniştea a dispărut însă brusc ieri, în jurul orei 14:30, cînd au început să se audă ţipete şi urlete din clădirea administrativă. Era ora cînd sportivii se aflau în camere pentru odihna de după-amiază.

"Cînd am ajuns afară, speriată, am văzut cum una dintre angajatele bazei a ieşit fugind din clădirea administrativă", a povestit o martoră. "Plîngea şi era albă ca varul", a mai spus aceasta. În cîteva minute a apărut o maşină de poliţie şi lucrurile au început să se clarifice. "Administratorul complexului, Vlad Marian, a luat-o de gît pe salariată şi a ameninţat-o cu arma că o omoară", a mărturisit un alt angajat al bazei sportive.

Oamenii de ordine au confiscat arma administratorului şi au început să ancheteze împrejurările în care s-a produs incidentul, ale cărui ecouri au ajuns pînă la MTS.

"Este foarte grav ce s-a întîmplat la Snagov. Nu este normal ca un angajat al unui complex sportiv să poarte armă. Există paznici angajaţi care să asigure securitatea sportivilor. Nu ştiu cine a permis aşa ceva, dar voi demara o anchetă în acest sens", a declarat ieri Carmen Tocală, secretar de stat în MTS.

"Nu-mi vine să cred că se poate întîmpla aşa ceva într-o bază sportivă! Am ajuns ca în Vestul Sălbatic. Timp de 20 de ani, cît m-am pregătit la Snagov, nu a existat nici un scandal, iar acum vorbim de arme!" ( Elisabeta Lipă, preşedinta FR Canotaj şi a CS Dinamo)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează