SPORTURI  »  ATLETISM  »  INAUGURARE

VIDEO & FOTO Încă un stadion modern inaugurat la Craiova: e unic în România

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 19:15 / Actualizat marti, 25 august 2020 20:25

Stadionul de atletism din Craiova a fost inaugurat astăzi în prezența mai multor nume mari din istoria sportului românesc. Este singura arenă din România dedicată exclusiv atletismului. 

Noul stadion se află în vecinătatea arenei „Ion Oblemenco”, are o capacitate de 5.000 de locuri și poate găzdui inclusiv competiții internaționale. Construcția lui a costat 10 milioane de euro, bani alocați de la bugetul local al orașului Craiova.

„Sunt două piste gata de folosire – una la standarde competiționale, de 400 metri, dar și cea de warm-up, fiecare cu instalație de nocturnă separată. Sistemul audio de înaltă fidelitate va oferi ambientul necesar celor care vor evolua pe terenul de competiții. Toate materialele și instalațiile sunt noi și vor utila nu doar pista mare, ci și pista de warm-up, iar vestiarele și cabinele sunt pregătite pentru sportivi și membrii echipelor”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu, conform mediazece.ro

La evenimentul de inaugurare au fost prezenți, printre alții, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic Sportiv Român, și foști mari atleți precum Gabriela Szabo, Marian Oprea, Doina Melinte, Violeta Beclea. 

+9 FOTO

Citește și alte știri despre atletism:

Două mari maratoane au fost anulate » Constantina Diță: „Pentru o astfel de cursă te antrenezi trei sau patru luni"

Usain Bolt, depistat pozitiv cu COVID-19 » Un star din fotbalul mondial a petrecut alături de atlet în urmă cu câteva zile

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (31)
1181987655508066
Liviu Moraru  •  31 August 2020, 14:06

Frumoase realizari ,cele 2 stadioane cel de football si cel de atletism! In locul celui vechi "Tineretului" poate o piscina olimpica(cu bazine de inot si bazine de sarituri )si un patinuar artificial !

115133402542612
Tudor Costea  •  27 August 2020, 15:58

*** nu a fost in stare sa termine sala polivalenta din bucuresti pentru ca oameni din capitala sa poata vedea o intrecere de atletism sau gimnastica. Imi pare rau ca nu avem un primar ca la craciova sau cluj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  26 August 2020, 17:20
Postat de sakamoto pe 25 August 2020, 20:40

Inca un stadion la craiova, pe banii romanilor...La Timisoara nimic? Nici stadion, nici sala de sporturi, nici spital? Pina cind? Ar trebui fiecare judet, sa cheltuie banii pe care-i produce. Nu sa furi banii de la Timisoara si sa-i duci la craiova.

Iti arat eu ce scrie in primele randuri,poate nu ai avut rabdare sa citesti,adevarul este ca articolele gsp sunt cu greu citite,dar putina atentie din partea ta nu strica : "Noul stadion se află în vecinătatea arenei „Ion Oblemenco”, are o capacitate de 5.000 de locuri și poate găzdui inclusiv competiții internaționale. Construcția lui a costat 10 milioane de euro, bani alocați de la bugetul local al orașului Craiova." Deci nu banii romanilor ci banii craiovenilor!Nu prea este treaba craiovenilor de ce nu se face nimic in Timisoara,nu?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează