SPORTURI  »  ATLETISM  »  ATLETISM / GOLDEN LEAGUE

Sulita infipta in spate

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2007 00:00

Cea de-a 3-a etapa a circuitului Golden League, desfasurata vineri seara la Roma, a fost marcata de un grav incident, care din fericire nu a avut urmari tragice. Francezul Salim Sdiri, care concura la saritura in lungime, a fost ranit de o sulita aruncata de finlandezul Tero Pitkamaki. Sulita acestuia a urmat o traiectorie necontrolata si s-a infipt in spatele lui Salim Sdiri, medaliat cu bronz la CE in sala din martie. Francezul a fost externat ieri dintr-un spital din Roma. "Sdiri are o rana de patru centimetri in partea dreapta, virful sulitei penetrindu-i partial o coasta", a declarat Giuseppe Fischetto, unul dintre medicii care i-au acordat primul ajutor. 

 Sportivul francez a declarat, ieri, pentru AFP, ca a avut un presentiment inainte de accident. "Nu prea eram linistit. Incepuse concursul nostru, iar sportivii de la proba de aruncarea sulitei incepusera incalzirea. Sulitele cadeau in apropiere de noi si chiar mi-am imaginat cum una ajunge linga piciorul meu", a declarat Sidri.

Oprea, locul 6
Marian Oprea s-a clasat vineri, la Roma, pe locul 6 in proba de triplusalt. Romanul a sarit 16,67 metri, in timp ce cistigatorul probei, suedezul Christian Olsson, a reusit o performanta de 17,19 m. Reuniunea de la Roma a reprezentat pentru Oprea, vicecampion olimpic la Atena 2004, primul concurs din acest an, el fiind diagnosticat in martie cu o tasare de vertebre lombare, iar in aprilie cu o afectiune la unul dintre genunchi. Oprea se pregateste in continuare pentru CM de la Osaka, din august.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează