ATLETISM    •   TRAGEDIE

Tragedie în atletismul românesc » Multipa campioană Cristina Nicolau a murit la doar 40 de ani

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Marti, 05 Decembrie 2017

Fosta atletă română Cristina Nicolau a trecut azi în neființă la vârsta de doar 40 de ani.Cristina a fost legitimată la clubul Steaua, fiind specialistă în proba de triplusalt, unde a avut cele mai bune rezultate.

Cristina Nicolau deținea recordul național indoor la triplusalt, pe care l-a reușit în 2001. Ea avea 23 de selecții la echipa națională și una la Olimpiada de la Sydney din 2000, unde s-a clasat pe locul șase.

Fosta atletă a devenit maestră a sportului în 1993, fiind distinsă în 2004 cu Medalia Meritul Sportiv, clasa I.

Comentarii (4 ) Adaugă comentariu

Danutz Dumitrescu  •  10 August 2018, 10:13

O sportiva valoroasa sivuj articol de 2 bani. Daca un jurnalist atat a putut scoate de pe urma unei foste mare sportive,sunteti jalnici. Toata ziua articole de nimic despre fotbalisti de 2 bani... Ba sincer nu va e rusine!?

Liliana Hofer  •  06 Decembrie 2017, 12:39

O lămurire adusa domnului Panda Sorin. Echipa națională de atletism este cea care reprezinta România la toate competițiile Internaționale de atletism, cum ar fi : Campionate Mondiale, Europene, Balcanice, Cupe ale Europei pe echipe, și altele. Bineînțeles, ca trebuie sa fii selecționat de FRA , pentru a face parte din echipa națională. Cristina, a fost selecționata de 23 de ori ,pentru a participa la aceste competiții majore, la care a obținut rezultate excelente. Atletismul are o echipa națională, chiar dacă nu ,,se joaca cu mingea,, asa cum credeți dumneavoastră! Este foarte urat sa minimalizati activitatea unei sportive extraordinare, doar pentru ca nu sunteți suficient informat. În special intr-un moment atât de tragic pentru familia ei, și pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o!

Panda Sorin  •  05 Decembrie 2017, 22:25

Asta inseamna sa fi jurnalist sportiv total paralel cu sportul. De ce nu mergeti la prasit sfecla sau la incarcat vagoane fratilor? Cine a mai auzit de selectii la echipa nationala de atletism? Poate are 23 de titluri nationale castigate sau 23 de medalii in toate cariera. Cine poate sti la ce a vrut sa se refere acest pacalici care nu ne spune ce era mai interesant: cauza mortii! Fie-i tarana usoara!

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase