SPORTURI  »  AUTO  »  TAXI

Anunțul Poliției: cele 4 zone din București unde trebuie să te ferești de taximetriști! Trei șoferi au primit amenzi record în 2019

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 06:19

Poliția Locală București a anunțat pe pagina de facebook care sunt zonele cele mai frecventate de taximetriștii problemă și cât au de plătit cei mai amendați trei șoferi din Capitală.

În 2019, zonele în care Poliția Locală a aplicat cele mai multe amenzi taximetriștilor sunt Centrul Vechi, Gara de Nord, Piața Unirii și Piața Alba Iulia. Alte zone care atrag șoferii care vor să înșele clienți sunt stațiile de taxi de lângă spitalele mari și cele din apropierea mall-urilor. În totală, în Capitală s-au acordat amenzi de aproape două milioane de lei pentru refuzul de curse sau pentru suprapreț.

68 de autorizațiiau fost retrase în 2019, plus alte 109 certificate de pregătire profesională

Poliția a publicat și topul taximetriștilor problemă din București. Cei trei șoferi care au prins podiumul au de plătit împreună amenzi de peste 50.000 de lei!

  • Locul 1 - L.C.V.: „amenzi de peste 20.000 de lei plus o reţinere a certificatului de pregătire profesională”;
  • Locul 2 - I.F.: „două sancţiuni de câte 10.000 de lei și cu două măsuri complementare aplicate de reţinere a certificatului de pregătire profesională”;
  • Locul 3 - V.G.: „10.500 lei amendă şi o reţinere a autorizaţiei taxi”.

Citește și:

Un fost jucător de la Steaua vorbește despre greșeala vieții: „Femeile m-au dus în jos și mi-am pierdut banii! Am ajuns șofer de taxi în Anglia”

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează