SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

GALERIE FOTO Sebastian Vettel se impune în MP al Ungariei după un start perfect » Hamilton şi Rosberg nu au terminat pe podium

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iulie 2015 16:59

Sebastian Vettel, plecat de pe locul trei în Marele Premiu al Ungariei, a cîştigat cursa de azi.

Vettel, cîştigătorul a patru titluri mondiale, a plecat de pe locul trei, dar imediat după start a trecut pe prima poziţie, după ce i-a depăşit pe piloţii Mercedes, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg. Aceasta a fost a doua victorie a lui Vettel din acest sezon, după cea din etapa a doua.

În spatele lui Vettel a venit colegul de la Ferrari, Kimi Raikkonen, iar neamţul a mers perfect pînă la final. Finalul a fost unul încins, după ce avansul pe care Vettel îl avea faţă de rivali s-a diminuat din cauza apariţiei Saftey Car-ului, în urma ieşirii în decor a lui Nico Hulkenberg.

Rosberg a profitat de restartul cursei şi de problemele lui Raikkonen şi l-a depăşit pe finlandez, care a abandonat ulterior. Rosberg s-a apropiat de Vettel, dar cu cinci tururi înainte a făcut pană şi a terminat pe locul 8.

Pe locul doi a venit Daniil Kvyat, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Daniel Ricciardo, ambii piloţi Red Bull.

Lewis Hamilton, cel care a plecat din pole position, a terminat cursa pe locul 6. Pilotul englez a ieşit în decor îmediat după startul cursei, iar după ce a ajuns pe locul 4 a avut un incident cu Ricciardo şi a fost penalizat cu o trecere pe la linia boxelor.

În clasamentul piloţilor, Hamilton rămîne lider, fiind urmat de colegul Nico Rosberg şi Sebastian Vettel.

Clasamentul cursei:

1.  Sebastian Vettel
2. Daniil Kvyat
3. Daniel Ricciardo
4. Max Verstappen
5. Fernando Alonso
6. Lewis Hamilton
7. Romain Grosjean
8. Nico Rosberg
9. Jenson Button
10. Marcus Ericsson

Clasamentul piloţilor:

1. Lewis Hamilton 202p
2. Nico Rosberg 181p 
3. Sebastian Vettel 160p 
4. Valtteri Bottas 77p 
5. Kimi Raikkonen 76p 

Clasamentul constructorilor:

1. Mercedes 383p
2. Ferrari 236p
3. Williams 151p
4. Red Bull 96p
5. Force India 39p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ftwraku
ftwraku  •  26 Iulie 2015, 17:20

o vb.spune asa: nu face pe prostul prea mult pt ca o sa ramai asa... Cam asta se intampla in presa...Doamne,cate greseli intr-un articol de 4randuri.... "Lewis Hamilton, cel care a plecat din pole position, a terminat cursa pe locul . " Au inventat astia locul x....Plus ca trebuie sa ai si putin talent,sa eviti chestiuni de genul: " Rosberg a profitat de restartul cursei şi de problemele lui Raikkonen şi l-a depăşit pe finlandez, care a abandonat. Neamţul s-a apropiat de Vettel, dar cu cinci tururi înainte a făcut pană şi a terminat pe locul 8." Apoi de ce mai zici neamtul s-a apropriat de Vettel cand si Vettel tot german este .... Putin talent . Ba,***,uite ca si atunci cand vreti sa scrieti 4-5 randuri nu va iese... Mai bine ramaneti la comentariile si ragaiala din Liga1.... La mahala si la vorbitul despre nimic va pricepeti. Analizatul nimicului este principala activitate pt.90%din presa....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Iulie 2015, 17:16

superba cursa. cu dedicatie pentru aia care ziceau ca F1 nu mai e spectacol. o intrebare totusi am, Verstappen nu mai avea de efectuat un drive through ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează