AUTO    •   MOTOGP

Marc Marquez a comentat incidentul în care au fost implicați Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa și Andrea Dovizioso! Atac la Valentino Rossi: "Mulți încearcă să-și folosească forța mediatică și nu e bine pentru motociclism"

Valentino Rossi, Marc Marquez
(foto: Guliver/Getty Images)

Valentino Rossi, Marc Marquez (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de — Cristina Negrilă Luni, 07 Mai

Marc Marquez și Valentino Rossi continuă, de la distanță, înțepăturile. De această dată, spaniolul face o comparație între incidentul de la Jerez, în care au fost implicați Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa și Andrea Dovizioso, și cel din Argentina, dintre el și italian.Întrebat despre cursa din Spania, pe care a câștigat-o duminică, Marquez a spus:

"Nu-ți dorești să se întâmple așa ceva, un incident de cursă cu 3 piloți care au căzut. Uneori apar astfel de momente pentru că toți pilotăm la limită.

Am pățit-o și eu, am făcut o greșeală în Argentina și am recunoscut. Eu sunt primul care vrea să învețe din greșeli, ale altora și ale mele, nu-mi doresc să le repet. Dar trebuie să înțeleagă toată lumea că ăsta e stilul meu, așa am câștigat 6 titluri de campion și nu mă voi schimba. Nu-ți dorești să rănești pe nimeni, asta e clar".

Întrebat dacă el și Rossi au revenit la sentimente mai bune, campionul mondial en-titre a spus: "Din partea mea, totul a trecut. Fiecare are stilul lui, face cum crede. Ce s-a întâmplat în Argentina am discutat deja. Am mers să cer scuze, a fost o greșeală a mea, am înțeles asta perfect. Am fost primul care a spus-o, d-asta am vrut să cer scuze.

Niciodată nu îmi doresc să lovesc un alt pilot. Dar s-a întâmplat cu Rossi, cel mai mediatizat tip din MotoGP.

S-a întâmplat ceva similar la Jerez, dar aici toți 3 care au căzut au fost niște cavaleri. Toți trei luptă pentru Mondial, dar s-au abținut, au acceptat că sunt lucruri care se pot întâmpla într-o cursă și gata. Totul rămâne pe circuit. Normal că nu e nimic fericit pentru ce s-a întâmplat, dar e clar că mulți încearcă să-și folosească forța mediatică și, uneori, nici asta nu e bine pentru motociclism".

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase