SPORTURI  »  AUTO  »  DACIA DUSTER

Preşedintele Băsescu, primul proprietar de Duster

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2010 00:00

Devenit primul posesor de Duster, şeful statului laudă progresul uzinei Dacia şi este convins că noul model va avea succes pe piaţa europeană.

"Le mulţumesc celor care au reuşit să lanseze primul SUV Dacia. Vă pot spune că în cele câteva minute cât am stat în maşină, am avut senzaţia că sunt într-o maşină de calitate.

Aş spune că succesul Duster-ului va fi un succes care nu va face altceva decât să consolideze imaginea Dacia, în Europa şi în afara Europe.

Aş spune că poate Duster-ul este un vârf al acestei serii, este al şaptelea tip de maşină fabricat, după Logan, Sandero şi toate celelalte. Probabil că va trebui să ne pregătim pentru o nouă serie de maşini, iar aici este cheia.

Pentru că succesul modelelor Dacia Logan, Sandero, Duster şi aşa mai departe trebuie consolidat printr-un nou tip de maşină.

Mă bucur că sunt unul dintre cei care acum zece ani s-au numărat printre semnatarii deciziei de a se readuce Renault la Mioveni. Poate cel mai important lucru este că România a devenit cel mai important centru logistic al Grupului Renault - Nissan.

Asta înseamnă exportul a extraordinar de multe componente din România către alte fabrici ale Grupului Renault - Nissan şi înseamnă multe locuri de muncă", a declarat Traian Băsescu.

Vehiculul achiziţionat de Traian Băsescu are un motor diesel 1,5 DCi, 110 CP, euro 5, garanţie de trei ani sau 100.000 km, airbag şofer şi pasager, airbaguri laterale faţă, ESP ASR, tetiere de nouă generaţie, aer condiţionat, geamuri electrice faţă/spate, comandă 4X4, tapiţerie piele, radio CD MP3, cu satelit de comandă pe volan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  08 Aprilie 2010, 18:25

Basescu-Ceasca le face publicitate alora de la dacia. Bine ales personajul, pentru ca se adreseaza celor multi si prosti (care l-au si votat) care asteapta sa cumpere un Logan SH

 •  08 Aprilie 2010, 18:11

basescu traian.......un model in viata luat de cei cu cap, un tactician desavarsit , un jucator desavarsit, un maestru al discutiei , niciodata nu e prins cu garda jos , mereu are cate un as in maneca, pentru doritorii de geoana paranormal crin parasuta cu fustita, va doresc in continuare aceieasi idei si acelasi princiipii, spre deosebire de altii care se chinuie de ani de zile s ia un mandat asta si-a luat 2 la rand, fotbalu e pe goluri , examenele pe note , si presedintia pe voturi.CIOCU MIC

 •  08 Aprilie 2010, 17:04

iti doresc sa te opresti intr-un stalp cu el! nu de alta, eu vreau ca Dacia sa-si demonstreze capacitatile!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close