SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO-BILD.RO

FOTO WOW! Bătrâna Lada Niva tunată arată senzațional!

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2019 14:45

Pasionații de tuning din Rusia fac senzație cu imaginile postate pe contul oficial de social media al Lada, observă site-ul auto-bild.ro.

Fotografiile cu bătrâna Lada Niva după operațiile de tuning arată incredibil!

„Cu certitudine intervențiile vizează în mare măsură caroseria, pentru că la capitolul motoare Lada Niva nu prea are cu ce să se laude: sub capotă se află anticul propulsor pe benzină de 1.7 litri şi 82 CP!”, notează sursa citată.

Lada Niva, cea mai exportată mașină din istoria URSS-ului și apoi a Federației Ruse, e disponibilă în două modele: cea cu 3 uși, poreclită în Rusia „Hipopotamul”, și cea cu 5 uși, poreclit „Crocodilul”.

AICI găsești prețul și mai multe imagini cu mașinile tunate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează