SPORTURI  »  BASCHET  »  CSU SIBIU

Antrenorul CSU Atlassib Sibiu, Cătălin Vulc, a demisionat

foto: ronduldesibiu.ro
foto: ronduldesibiu.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 martie 2012 15:34

Antrenorul echipei masculine de baschet CSU Atlassib Sibiu, Cătălin Vulc, a demisionat, luni, din funcţie, după o şedinţă a Consiliului de Administraţie al clubului ardelean. Vulc şi-a înaintat demisia după înfrîngerea de duminică seară, suferită pe teren propriu, cu BC Timişoara, scor 68-94. Tehnicianul a fost ţinta protestelor suporterilor pe întreaga durată a meciului, fanii cerîndu-i să plece.

"În urma rezultatelor nesatisfăcătoare din ultimul timp, antrenorul Cătălin Vulc a anunţat Consiliul de Administraţie că se retrage din funcţia de antrenor principal, în care a fost desemnat de CA în momentul demisiei fostului antrenor, Audrius Prakuraitis.

De pregătirea echipei pînă la sfîrşitul actualului sezon se va ocupa Cristian Crăciun, fost antrenor secund şi căpitan al echipei, supervizat de Mihai Sanislav, din partea Consiliului de Administraţie", se arată într-un comunicat al CSU Atlassib Sibiu. CA al clubului ardelean a mai precizat că obligaţiile contractuale în raport cu jucătorii sînt îndeplinite la zi.

După 28 de etape derulate în actual stagiune, CSU Atlassib Sibiu ocupă locul 8, cu 39 de puncte, cu două etape înaintea intrării în play-off.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează