SPORTURI  »  BASCHET  »  SPECIAL

Carmen Tocală crede că FRB nu are de ce să fie trasă la răspundere în "Dosarul Chauncey Hardy": ”Ucis în timpul liber”

Familia lui Chauncey Hardy cere daune de 123 de milioane de dolari
Familia lui Chauncey Hardy cere daune de 123 de milioane de dolari

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 21:56

Preşedintele FRB, Carmen Tocală, susţine că federaţia pe care o conduce nu are de ce să fie trasă la răspundere pentru moartea baschetbalistului american ucis toamna trecută la Giurgiu. Invocă faptul că victima nu a respectat regulile impuse de clubul său şi s-a dus să petreacă după miezul nopţii.

Cotidianul american "Courant", citat de Gazeta de Duminică, susţine că familia baschetbalistului Chauncey Hardy (23 de ani) va da în judecată spitalele, barul în care s-a produs crima, CSŞ Giurgiu şi FRB şi va cere despăguburi de 123 de milioane de dolari.

Mama lui Hardy e nemulţumită că agresor Ionuţ Tănăsoaia a primit doar 5 ani de puşcărie după ce i-a ucis fiul într-un bar din Giurgiu, pe 9 octombrie 2011.

"Dă statul în judecată"
Preşedinta FRB, Carmen Tocală, nu e surprinsă: "Ştiam că familia Hardy vrea să ceară daune statului român de 1,5 milioane de dolari. Doamna Hardy m-a sunat în ianuarie şi m-a rugat ca federaţia să o susţină financiar pentru a plăti avocaţii, un român şi un american. Nu putem asta!".

Nici n-are emoţii: "FRB nu va fi acţionată în instanţă. Hardy avea contract cu CSŞ Giurgiu, nu cu noi. Cluburile au regulamente de ordine interioară, iar sportivii trebuie să fie în camere după o anumită oră. Jucătorii de la Giurgiu ieşiseră din hotel pe la 1 noaptea, astfel că drama s-a produs în timpul lui liber!".

"Hardy abia venise la noi, nu apucase să semneze ROI. Era matur, profesionist, nu venise la distracţie. Nu mă îngrijorează procesul" (Smărăndiţa Iliescu, manager general CSŞ Giurgiu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează