SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Carmen Tocală e noua președintă a Federației Române de Baschet » Revine în funcție după 9 ani

Carmen Tocală
Carmen Tocală

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 17:22 / Actualizat marti, 03 august 2021 17:37

Carmen Tocală a fost aleasă în funcția de președintă a FRB după ce a câștigat alegerile în fața lui Virgil Stănescu, Adrian Voinescu și Ștefan Săndulache.

Carmen Tocală a câștigat la alegerile de astăzi, 3 august, în fața lui Virgil Stănescu, Adrian Voinescu și Ștefan Săndulache. La alegerile pentru președinția Federației Române de Baschet au fost prezente 118 structuri din cele 123 cu drept de vot.

Carmen Tocală a adunat 61 de voturi din cele 118 exprimate la alegerile pentru Federație. Adrian Voinescu a primit 33 de voturi, Virgil Stănescu 22 și Ștefan Săndulache 2, anunță Baschet.ro.

Carmen Tocală revine la FRB

În vârstă de 59 de ani, Carmen Tocală revine la conducerea baschetului românesc, după ce a mai ocupat funcția de președinte al FRB între 2005 și 2012. Între 2013 și 2016 a fost secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului. În anul 2019, Carmen Tocală a fost aleasă în FIBA Central Board.

Carmen Tocală a jucat baschet până în anul 1999, după care a fost manager-antrenor la secția de baschet al clublui Sportul Studențesc până în 2005. În aceeași perioadă a pregătit și loturile naționale de senioare și tineret ale României.

Citește alte știri despre baschet:

Marea trădare! A lăsat Barcelona pentru rivala Real: „Antrenorul a zis că mă vrea, dar nu l-am mai crezut”

Trei fani au fost împușcați la sărbătoarea lui Milwaukee Bucks, noua campioană din NBA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paolo12
paolo12  •  04 August 2021, 06:23

E bine! O fosta mare baschetbalista, președintele feredatiei de baschet! Nu s-ar putea face la fel și la fotbal?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează