SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

Trei fani au fost împușcați la sărbătoarea lui Milwaukee Bucks, noua campioană din NBA

Milwaukee Bucks
Milwaukee Bucks

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 11:52 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 12:47

Milwaukee Bucks a câștigat titlul NBA, după 105-98 în meciul 6 al finalei cu Phoenix Suns. Petrecerea de după triumf a fost umbrită însă de schimburile de focuri din afara arenei. Trei persoane au fost rănite!

Evenimentul s-a petrecut în jurul stadionului, unde aproximativ 65.000 de fani s-au strîns să celebreze victoria lui Bucks. S-au raportat două momente în care s-a tras cu arma în mulțime. La primul, un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost împușcat, iar suspectul a fost reținut.

În al doilea moment, o fată de 19 ani și un bărbat de 32 au fost răniți superficial, unul dintre suspecți a fost reținut, în timp ce al doilea a reușit să fugă, anunță Marca.

Al doilea eveniment cu împușcături în câteva zile

Acest incident este al doilea petrecut în America în ultimele zile după cel de la un meci de baseball dintre Washington Nationals și San Diego Padres. Incidentul s-a întâmplat chiar în timpul meciului, iar mulți fani au auzit sunetele gloanțelor trase în afara arenei.

Bucks, campioană după 50 de ani

După fix 50 de ani, Milwaukee Bucks e din nou în vârful NBA. De la Kareem Abdul-Jabbar - Bob Dandridge - Oscar Robertson, „tripleta" din 1971, la Giannis Antetokounmpo - Khris Middleton - Jrue Holiday, „tridentul" din 2021! Finala acestui sezon nu a început bine pentru team-ul lui Mike Budenholzer, care a pierdut primele două meciuri pe terenul lui Phoenix Suns, la care au strălucit veteranul Chris Paul (36 de ani) și Devin Booker. Dar cei de la Bucks au întors extraordinar. Patru jocuri câștigate la rând.

„The Greak Freak" MVP: Giannis Antetokounmpo

„Regele" NBA este Giannis Antetokounmpo (26 de ani). „The Greak Freak", „monstrul grec", cum este supranumit, power forward-ul de 2,11 m și 110 kg, puternic, rapid, agil, dar și foarte tehnic, a fost zdrobitor la această ultimă victorie: 50 de puncte (cele mai multe în meci), 14 recuperări (cele mai multe) și 5 capace. Nimeni altcineva nu putea fi ales MVP-ul finalei. King Giannis!

Citește alte știri despre baschet:

Avem din nou echipă în preliminariile Euroligii la baschet feminin

„Air Majesty. Michael Jordan” » Carte-eveniment a jurnalistului Emil Hossu-Longin: „E ca o lucrare de doctorat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează