SPORTURI  »  BASCHET  »  CSU SIBIU - CSU ORADEA 87-89

CSU SIBIU - CSU ORADEA 87-89 // VIDEO+FOTO Surpriză în primul meci al finalei campionatului de baschet, în Sala Transilvania: „Atitudinea ne-a distrus”

CSU Sibiu - CSM Oradea 87-89 / foto: Facebook CSU Sibiu +9   FOTO
CSU Sibiu - CSM Oradea 87-89 / foto: Facebook CSU Sibiu

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 10:46

BC CSU Sibiu a pierdut surprinzător primul meci din finala campionatului național de baschet. Sibienii au fost învinși luni seara pe teren propriu de CSM CSU Oradea, scor 87-89, deși erau dați de casele de pariuri mari favoriți la meciul 1. 

Lupta pentru supremație în finala campionatului de baschet a început cu o surpriză, cel puțin pe hârtie. Considerați favoriți de bookmakeri, baschetbaliștii sibieni au întâmpinat o rezistență solidă din partea orădenilor, în special în a doua jumătate a meciului.

Momentele de la intonarea imnului

Sibienii erau în avantaj după primele două sferturi, 43-35, dar totul s-a prăbușit apoi. Mult mai incisivi, elevii lui Cristian Achim au jucat impresionant în ultimele două sferturi.

Oradea a condus inclusiv la 10 puncte, dar CSU Sibiu a redus din diferență, pierzând meciul până la urmă la doar două puncte. 

csu sibiu csm oradea 4 +10 FOTO

2.90era cota oferită de Unibet pentru un succes al orădenilor. CSU Sibiu era mare favorită, cu 1.40

Finala se dispută în formatul cel mai bun din cinci partide. Următorul meci va avea loc tot la Sibiu, miercuri, de la ora 19:00, în Sala Transilvania, în timp ce meciurile 3 și 4 se vor disputa în sala din Oradea

cAtitudinea din apărare ne-a distrus pur și simplu”

Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor, și-a criticat echipa pentru jocul slab făcut în defensivă. 

„Au fost două reprize total diferite. Pentru noi, a doua repriză a fost ceva de neînțeles, atitudinea noastră în apărare ne-a distrus pur și simplu. Am pierdut sfertul trei cu 16 puncte, n-am fost în stare să facem o apărare suficient de bună chiar dacă am fi avut probleme cu faulturile.

Ei au răspuns mult mai bine în sfertul trei și cred că acolo am pierdut meciul, în sfertul patru a tot trebuit să venim din urmă. Rezultatul de minus două puncte nu este realistic. Îi felicit pe cei de la Oradea. Au făcut un meci bun”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor, potrivit turnulsfatului.ro.

”În primul rând a fost un meci demn de o finală, cu greșeli generate de miza jocului și de presiune, consemnate de ambele părți. De asemenea, vreau să menționez că întotdeauna îmi place să fiu aici, chiar dacă fin postură de adversar. Meciul a avut două reprize diametral opuse. Sibiul a controlat-o pe prima, dominându-ne din toate punctele de vedere, în special fizic. În repriza a 2-a am reușit noi să controlăm situația și nu am mai cedat atât de multe recuperări ofensive precum în prima repriză” Cristian Achim, antrenor CSM Oradea

Vezi și: Un baschetbalist român e vedetă în Spania! Emi Cățe promovează o campanie socială

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează