SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

Cutremurător! Darrell Bowie, unul dintre baschetbaliștii înjunghiați, are o poveste de viață dureroasă. Și-a pierdut părintele înainte să se nască: "Cred că tatăl meu ar fi tare mândru să mă vadă trăindu-mi visul"

Darrell Bowie
Darrell Bowie

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 17:51

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din oraș! Primul e în stare gravă și a fost deja transportat cu un elicopter SMURD la București, unde medicii se pregătesc să-l opereze din nou. Ambii au cerut să fie transportați în Statele Unite. 

Povestea de viață a lui Darrell Bowie e una de-a dreptul cutremurătoare! Nu a apucat să-și cunoască tatăl, care a murit înainte ca fiul său se nască! Acesta a murit într-un accident de mașină când soția lui era însărcinată în 7 luni.

"E una dintre cele mai mari motivații, o mare sursă de inspirație a vieții mele. Chiar dacă nu am vorbit niciodată, încerc să țin amintirea numelui său vie!", mărturisea baschetbalistul american într-un interviu acordat în 2017.

Darrell a rămas doar cu amintirea câtorva fotografii și obiecte personale ale tatălui său, dar și cu necrologul acestuia, pe care baschetbalistul înjunghiat în România îl citește de fiecare dată când întâmpină momente dificile în viață.

"Cred că tatăl meu ar fi tare mândru să mă vadă trăindu-mi visul și văzându-mă că mă distrez și nu las nimic să mă doboare", spunea Bowie într-un articol apărut în presa din State.

Americanul a purtat la toate cluburile la care a evoluat numărul 10, ceea ce reprezenta ziua de naștere a tatălui său.

Darrell Bowie are o fetiță de doar 2 ani, Malia: "Vreau doar să fiu alături de ea pentru a o ajuta să învețe ceea ce lumea m-a învățat pe mine".

Operații complicate la umăr

Nu doar istoricul familial al lui Darrell Bowie este zguduitor, ci și experiența sa de pe teren. Acesta a avut de întâmpinat două operații la umăr, una dintre intervențiile chirurgicale obligându-l să stea departe de baschet aproape un sezon.

  • CONTEXT: Cei doi sportivi au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle într-un bar. Cei doi sportivi au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați. Starea lui McClain este stabilă, însă mult mai gravă este situația lui Darrell Bowie, care a fost adus în această după-amiază cu un elicopter SMURD la București. Medicii se pregătesc să-l opereze din nou, acesta având plăgi înjunghiate la plămâni și intestine. (Toate detaliile, AICI)

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează