SPORTURI  »  BASCHET  »  COMEMORARE

VIDEO + FOTO Doi ani fără Kobe Bryant » Mesajul emoționant al fostului rival: „E ziua mea, dar nu pot sărbători. Lumea îți duce dorul, prietene”

Pe 26 ianuarie 2020, sportul mondial pierdea unul dintre cei mai mari ambasadori. Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, împreună cu cu fata sa, Gianna, și alte 7 persoane. La +16   FOTO
Pe 26 ianuarie 2020, sportul mondial pierdea unul dintre cei mai mari ambasadori. Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, împreună cu cu fata sa, Gianna, și alte 7 persoane. La

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 18:45 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 18:50

Pe 26 ianuarie 2020, sportul mondial pierdea unul dintre cei mai mari ambasadori. Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, împreună cu fata sa, Gianna, și alte 7 persoane. La doi ani distanță, întreaga planetă l-a omagiat pe fostul star al lui Lakers. 

Mesajele în amintirea lui Kobe au curs astăzi pe rețelele de socializare. Toate francizele din NBA, dar și cluburi sau sportivi importanți din alte zone, și-au amintit de legendarul „Black Mamba”.

Doi ani fără Kobe Bryant: „Lumea chiar îți duce dorul, prietene”

Cu adevărat speciale au fost rândurile lui Vince Carter, unul dintre marii rivali ai lui Kobe pe parchet, dar cu o relație specială în afara lui. 

Astăzi, fostul „All-Star” a împlinit 45 de ani și a transmis un mesaj emoționant: „Sunt recunoscător că am trăit să văd un nou an din viață, dar e greu să sărbătoresc când în urmă cu doi ani am pierdut un om minunat. Să te odihnești în pace, Kobe. Lumea chiar îți duce dorul. Astăzi vreau să îți mulțumesc pentru bătăliile grozave și pentru prietenia adevărată”.

Lumea sportului, omagiu pentru Kobe Bryant

Kobe Bryant, legendă a baschetului

De 5 ori campion în NBA cu LA Lakers, Bryant fusese ales al 13-lea în draftul din 1996 de Charlotte Hornets. Echipă care a renunțat însă la el! L-a dat la schimb pentru Vlade Divac.

Mutare dezastruoasă, pentru că „Mamba” avea să devină o legendă. Un trofeu de MVP, două de MVP al finalei NBA, 18 prezențe în All-Star Game, unde a fost numit de 4 ori MVP. Plus două medalii olimpice de aur câștigate alături de naționala Statelor Unite. Performanțe uriașe care l-au făcut eligibil pentru un loc în Hall of Fame-ul din NBA.

Citește și alte știri din baschet: 

VIDEO U-BT Cluj-Napoca, victorie uriașă în primul meci din TOP 16 al Ligii Campionilor

FOTO Starurile din NBA ar putea veni în România » Candidatura anunțată la întâlnirea dintre prim-ministrul Ciucă și secretarul general al FIBA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează