SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

Ipoteză halucinantă în cazul baschetbaliștilor înjunghiați la Brăila » Procurorii analizează acum imaginile de pe camerele de supraveghere

Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 18:30

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați sâmbătă noapte la o terasă din oraș (detalii AICI). 

Site-ul local DeBraila.ro lansează o ipoteză înspăimântătoare. Incidentul de pe terasa "Music Pub" ar fi pornit din senin, iar la agresiune ar fi fost părtași și oamenii de ordine ai localului. După ce un personaj a cărui identitate nu a fost încă făcută publică s-a năpustit asupra sportivilor, bodyguarzii și cei din anturajul atacatorului s-ar fi  alăturat luptei!

Surse judiciare au declarat sub anonimat, pentru aceeași sursă, că baschetbaliștii nu ar fi provocat pe nimeni și că nu a existat nicio discuție în contradictoriu între cele două tabere. În aceste momente, procurorii analizează imaginile de pe camerele de supraveghere.

Vezi și: Cine e principalul suspect în cazul atacului asupra baschetbaliștilor americani din Brăila » A fost la închisoare pentru proxenetism și a măcelărit un rival cu săbii și topoare!

Mesaj disperat al managerului clubului baschetbaliștilor înjunghiați la Brăila: "Rog autoritățile locale să ia măsuri urgente!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ucluj2011
ucluj2011  •  17 Septembrie 2018, 13:46

Acuma , Dasaev ăsta este vinovat și să facă închisoare până la loc comanda. dar MAI vinovați decât el , sunt bodi guard-zii care în loc să aplaneze conflictul că doar de asta sunt puși acolo , au sărit să-i lovească și ei pe cei doi baschetbaliști!!! Niște *** , niște lași , niște scursuri de oameni. Ăia merită DUBLU față de cât va lua Dasaev.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  16 Septembrie 2018, 23:13

Se pare ca suspectul ar fi Dasaev, care era unul dintre locotenentii lui Cracanatu in anii '90, epoca de aur a interlopilor din Romania.

838079199619417
Ionel Ghita  •  16 Septembrie 2018, 21:00

SĂ SE FACĂ DREPTATE NU SĂ SE ÎNCHIDĂ OCHI CUM SA FCT ÎN CAZUL ALTOR SPORTIVI EXP MARIAN COSMA SĂ FIE JUDECAȚI ÎN SUA CĂ LA NOI PÎNĂ SE FC ANCHETĂ DUREAZĂ DOVADĂ CĂ SUNTE..DE *** ÎN CE CONSTĂ O ANCHETĂ RUSINE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează