SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Kevin Durant, starul lui Brooklyn Nets, are coronavirus

Kevin Durant activează pentru Brooklyn Nets din 2019
Kevin Durant activează pentru Brooklyn Nets din 2019

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 08:02

Kevin Durant (31 de ani), starul celor de la Brooklyn Nets, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Toată lumea trebuie să fie atentă, să aibă grijă de propria persoană și să se autoizoleze. Trebuie să trecem prin asta”, a declarat Durant, potrivit The Athletic. Conform publicațiilor din SUA, Kevin este asimptomatic în acest moment.

2 trofee NBAa câștigat Durant de-a lungul carierei, în 2017 și 2018, ambele cu Golden State Warriors

Coronavirusul a suspendat NBA

În cursul zilei de marți, Brooklyn Nets a emis un comunicat prin care a anunțat, fără să ofere nume, că 4 jucători din cadrul lotului au contactat coronavirus: „Toți cei 4 jucători sunt în prezent izolați și se află sub îngrijirea echipei medicale. Organizația notifică în prezent pe oricine a luat contact cu jucătorii, inclusiv adversarii recenți, și lucrează alături de autoritățile sanitare de stat și locale pentru raportare”.

Săptămâna trecută, Donovan Mitchell și Rudy Gobert, jucătorii lui Utah Jazz, alături de Christian Wood, legitimat la Detroit Pistons, au fost anunțați ca fiind infectați cu COVID-19.

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

 1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
   
 2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
   
 4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
   
 5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
   
 6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
   
 7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează