BASCHET  ·  TRAGEDIE

Kobe Bryant a murit // Mesajul emoționant transmis de David Beckham: „Uneori mă duceam la meciurile lui doar pentru a urmări tabela”

Luni, 27 Ianuarie

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști din istorie, a murit duminică seara, la 41 de ani, împreună cu fetița lui de 13 ani și alte 7 persoane, în urma unui accident de elicopter petrecut în Calabasas, California.  

David Beckham, fostul star al lui Manchester United și Real Madrid, a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram. 

„Mi-e foarte greu să descriu ce simt în acest moment, după ce l-am pierdut pe Kobe. A fost un sportiv special și, în același timp, un soț, tată și prieten extraordinar. Este extrem de dificil să scriu aceste rânduri. Simt cum sufletul meu se rupe în bucăți la gândul că el și fiica lui Gianna nu mai sunt printre noi. 

Tot ce a făcut Kobe pentru baschet este incredibil. Modul în care lupta în orice moment, indiferent de dificultate, m-a inspirat și m-a motivat să devin mai bun. Uneori mă duceam la meciurile lui doar pentru a urmări tabela, cu doar două minute de joc rămase. Știam că ceva special urma să se întâmple, pentru că el era acolo. 

Toată dragostea mea și a familiei mele merge către Vanessa și fetele sale, către familia LA Lakers și către familiile celorlalți pasageri care au decedat în acest accident îngrozitor”, a fost mesajul transmis de Beckham pe Instagram.

Beckham trăiește în Statele Unite ale Americii

David Beckham și-a dedicat ultimii ani renașterii fotbalului în Miami. Fostul internațional englez a publicat un video impresionant cu ceea ce ar trebui să fie complexul sportiv al formației.  

Proiectul în valoare de 750 de milioane de lire sterline ar urma să fie gata până la finalul anului 2022. Stadionul de 26.000 de locuri din centrul bazei va conține palmieri și un bar pe acoperiș, astfel încât fanii vor putea urmări meciurile în condiții de lux.  

Vezi și: Acum a ieșit totul la iveală despre o prezentatoare tv de la noi și mafiotul Serghei Gorbunov! A fost arestată

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1