SPORTURI  »  BASCHET  »  ALEGERI FRB

Preşedinte nou » Horia Păun a fost ales noul conducător al Federaţiei Române de Baschet

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 21:53

Horia Păun este de ieri noul preşedinte al Federaţiei Române de Baschet pentru un mandat de patru ani.

El s-a luptat pentru fotoliul de preşedinte cu Anton Netolitzchi şi Petre Brănişteanu, obţinînd 176 de voturi, pe cînd contracandidaţii săi au avut cîte 16, respectiv 9. Pînă ieri Păun a fost manager al FRB.

"Este o victorie a baschetului, un vis împlinit. Sînt convins că vom continua proiectele foarte bune implementate în ultimii ani de Federaţia Română de Baschet sub conducerea doamnei Carmen Tocală. Consider şi cred că am cîştigat pentru că am avut un program mai coerent şi mai pe înţelesul structurilor afiliate. Cred că s-a votat şi pentru continuitate", a spus Horia Păun.

În vîrstă de 42 de ani, noul preşedinte e fost baschetbalist şi a evoluat la echipele CSS Tîrgovişte, Sportul Studenţesc Bucureşti, Steaua Bucureşti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează