SPORTURI  »  BASCHET  »  LIGA CAMPIONILOR

Mihai Silvășan, despre ce i-a lipsit lui U-BT în meciul 2 cu Riesen: „Dacă vrem în Final Four, așa trebuie să jucăm”

Mihai Silvășan, antrenor U-BT // foto: Imago Images
Mihai Silvășan, antrenor U-BT // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 15:48 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 15:55

Mihai Silvășan (37 de ani), antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca, a comentat înfrângerea cu Riesen Ludwigsburg, 75-92, din meciul 2 din „sferturile” Ligii Campionilor la baschet masculin.

U-BT putea obține biletele către Final Four-ul Ligii Campionilor încă de miercuri seara, dar a pierdut la Ludwigsburg, 75-92, într-un meci început cu dreptul, dar dominat ulterior de nemți.

Pentru calificarea în careul de ași din Ligă, U-BT este nevoită să câștige cu Riesen pe teren propriu, pe 19 aprilie, de la ora 19:00.

Chirilă rupe tăcerea după despărțirea cu „interlopi” și amenințări de la Clinceni + explicații pentru carafele de vin, trabucuri și copete lipsă
CLINCENI
Chirilă rupe tăcerea după despărțirea cu „interlopi” și amenințări de la Clinceni + explicații pentru carafele de vin, trabucuri și copete lipsă

Mihai Silvășan, după Riesen Ludwigsburg - U-BT Cluj-Napoca

„Vreau să îi felicit pe cei de la Ludwigsburg pentru victorie. Au fost mai buni și au jucat cu mai multă energie.

Știam că agresivitatea în defensivă și la recuperări reprezintă un punct forte al lor. Nu am reușit să îi oprim. I-am lăsat să recupereze 16 mingi în atac, așa că au beneficiat de posesii în plus. În atac nu ne-am descurcat prea bine, am avut 21 de mingi pierdute. Este greu să câștigi în astfel de condiții.

Cu siguranță, dacă vrem să ne calificăm în Final Four, trebuie să jucăm mai bine și să fim mai duri. Am muncit întreg sezonul să ajungem aici, există o șansă mare să ne calificăm.

Vom beneficia de avantajul terenului propriu și trebuie să ne bucurăm de o astfel de confruntare decisivă. Vom face tot ce ține de noi să obținem victoria și să ne calificăm în Final Four”, a declarat Mihai Silvășan după meciul din Germania, potrivit site-ului oficial al clubului ardelean. 

Andrija Stipanovic: „Vom încerca să câștigăm în fața propriilor fani”

„În prima repriză am jucat un baschet bun, am răspuns la agresivitatea lor. După aceea am permis câteva puncte ușoare. În partea a doua au avut mai multă energie, iar noi nu am reacționat.

Îi felicităm pentru victorie și trebuie să ne pregătim mai bine. Săptămâna viitoare vom încerca să câștigăm în fața propriilor fani”, a spus și Andrija Stipanovic, cel mai bun marcator al lui U-BT la Ludwigsburg, cu 16 puncte.

Mai multe știri din sporturi: 

S-a stabilit programul duelului Polonia – România la Billie Jean King Cup » Când au loc meciurile

Fața dură a carierei unei campioane » Larisa Iordache: „Doctorul mi-a zis că aș fi putut să-mi pierd rinichiul, dacă mai concuram o oră”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează