SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

”Taurii” furioşi în atac şi buni în defensivă au egalat situaţia. Iar Chicago speră să elimine pe Brooklyn Nets

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 aprilie 2013 18:59

"Taurii" au dat de pămînt cu multe formaţii tari ai sezonului regulat, au întrerupt seriile de victorii ale lui Miami Heat şi New York Knicks, a mai făcut una: este prima echipă din play-off care se impune în deplasare.

Şi a învins într-un spectaculos duel pe terenul celor de la Brooklyn Nets, scor 90-82. Iar scorul este acum 1-1 între Bulls şi Nets, următoarele două confruntări urmînd să fie în Chicago, vineri şi sîmbătă.

A fost un meci aprig, faţă de prima partidă, cîştigată clar de Brooklyn, scor 106-89. Luol Deng, 15 puncte, Carlos Boozer au tras formaţia roşie după ei, ultimul avînd 19 puncte şi 12 recuperări. Joakim Noah a fost ca un leu dezlănţuit pe parchet, cu 11 puncte şi 10 recuperări, fiind de netrecut în momente-cheie ale meciului.

Nets a încercat să cîştige partida cu coşuri de 3 puncte, însă nu le-a mers contra unor "tauri" furioşi şi spectaculoşi, ce-au încîntat printr-o evoluţie combinativă. Brook Lopez a fost cel mai bun din echipa sa, 21 de puncte şi 5 recuperări, însă n-a primit susţinere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează