SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHETBALIȘTI ÎNJUNGHIAȚI

VIDEO Imagini cu puternic impact emoțional! A apărut filmul complet al scandalului de la Brăila, în care au fost înjunghiați baschetbaliștii americani

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 09:48

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea dinspre 15 spre 16 septembrie la terasa Music Pub din oraș.(detalii pe larg, AICI)

La aproape două luni de la acest atac, site-ul  debraila.ro a publicat filmul complet al altercației. 

Secvențele șocante încep cu secunda 00:03, când interlopul Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev,  îl lovește pe unul dintre baschetbaliști.

Ceilalți sportivi sar în apărarea coechipierului și îi cară pumni interlopului. Pe imagini se văd cum mai mulți indivizi vin spre locul altercației, moment în care americanii, sesizând probabil că sunt mai vulnerabili în spațiu deschis, îl trag pe Dasaev în baie. Acolo, potrivit procurorilor, interlopul i-a înjunghiat pe cei doi sportivi.

La minutul 04:00, se poate vedea cum un baschetbalist disperat să evadeze primește un scaun în spate și este atacat apoi cu mai multe lovituri de picior, dar reușește să fugă.

Un alt  sportiv a reușit să scape din altercație după ce a sărit de pe acoperiș, după cum se observă la minutul 06:50!

Vezi aici filmul complet al altercației

 

Citește și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2018, 13:48

Interlop... Redau din DEX: " Care are reputație proastă. 2 Suspect. 3 Certat cu legea". La Braila nu exista politie? Nu exista 'evidente' cu purtatorii de arme albe, cu scandalagii cutitari, cu minoritarii cu ceafa groasa si pumni cat roaba? Tara lui ... sibianul de trista amintire.

radumatei
radumatei  •  13 Noiembrie 2018, 16:24
Postat de iulihenry14 pe 13 Noiembrie 2018, 14:40

Daca ai filmul in fata si tot nu reusesti sa iti dai seama ce se intampla...e clar. Macar nu te inmultii. Saracu interlop avea cutitu la el in club ca stia ca se ia lumea de el asa aiurea.

Pai tocmai, ca imi dau seama foarte clar ce se intampla, imaginile doar imi confirma presupunerea. Niste cetateni straini s-au crezut smardoi si au agresat niste localnici*** Sper ca Dasaev are un avocat bun, are sanse mari sa scape. De asemenea sper ca americanii afectati de incident sa se faca bine ***. A, si daca te mai preocupa planurile mele reproductive ("inmulti", cu un singur i, da?) *** *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Noiembrie 2018, 15:27

Te bagi in cocina ,te manca porcii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează