SPORTURI  »  BOX  »  FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE BOX

Amatorism la Federația de Box » Cum a ratat singurul pugilist român calificat la JO 2016 un stagiu de pregătire gratuit

Mihai Nistor, foto stînga
Mihai Nistor, foto stînga

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2015 12:07

Mihai Nistor deține centura de campion mondial la categoria supergrea în versiunea AIBA Pro Boxing și pentru moment este singurul pugilist român care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.  

Cu toate acestea, Nistor a ratat un stagiu de pregătire  la Rio, din cauza celor de la Federația Română de Box.  

Între 4 și 6 decembrie a avut loc o competiție numită Olimpic Test, la care au fost invitați toți pugiliștii calificați la Jocurile Olimpice și arbitrii care vor fi prezenți la Rio. Toate cheltuiele au fost suportate de AIBA, dar cei de la FRB nu au știut, astfel că  Mihai Nistor a ratat prezența, potrivit Adevărul.  

Din partea României a fost prezentă la Olimpic Test arbitra Ramona Chirhoci, care va oficializa meciuri la Jocurile Olimpice.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
nusu_d
nusu_d  •  08 Decembrie 2015, 13:34

Mda, jalnic. Doroftei a incercat atat cat il ducea pe el capul sa faca ceva dupa dezastrul dinainte. Inainte sa fie ales Doroftei, Federatia Romana de Box devenise *** neagra in boxul amator, cu un "presedinte" suspendat si interzis peste tot si sportivi la un pas sa nu mai fie primiti la nici o competitie. Si visteria goala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  07 Decembrie 2015, 15:34
Postat de atac_s pe 07 Decembrie 2015, 14:12

"Din partea României a fost prezentă la Olimpic Test arbitra Ramona Chirhoci, care va oficializa meciuri la Jocurile Olimpice." Ce-o sa faca, ma? Va "oficializa"? Unde? La notar? :))))

Foarte buna observatia,cred ca va primi si o mare distinctie doamna arbitru pentru intrarea in legalitate a respectivelor meciuri la JO...dar ne-am obisnuit deja cu ororile lingvistice din gazeta...

atac_s
atac_s  •  07 Decembrie 2015, 14:12

"Din partea României a fost prezentă la Olimpic Test arbitra Ramona Chirhoci, care va oficializa meciuri la Jocurile Olimpice." Ce-o sa faca, ma? Va "oficializa"? Unde? La notar? :))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează