BOX  ·  CORONAVIRUS

GALERIE FOTO Box în vremea pandemiei » Pugiliști stropiți cu dezinfectant înaintea luptelor și spectatori distanțați

Pandemia de COVID-19 nu a oprit box-ul în Nicaragua  // sursă foto: Instagram @tvboxeo +10 FOTO
Pandemia de COVID-19 nu a oprit box-ul în Nicaragua // sursă foto: Instagram @tvboxeo

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 16:52

O gală de box controversată a avut loc noaptea trecută în Nicaragua, unde pugiliștii au fost stropiți cu dezinfectant înainte de lupte și fanii au fost ținuți la distanță unii de ceilalți.

Pandemia de COVID-19 nu oprește sportul și în Nicaragua, țară aparent imună la virusul care a dus la suspendarea celor mai importante evenimente sportive din lume. Țara din America Centrală este una dintre puținele din întreaga lume unde nici fotbalul nu a fost întrerupt.

Toți participanții au purtat măști

Boxerii, antrenorii și fetele din ring care au participat la gala de box au fost nevoiți să poarte măști faciale la intrarea în arenă, însă au putut renunța la acestea în timpul confruntărilor. Fanii, inclusiv copiii, au fost stropiți cu dezinfectant. De asemenea, acestora li s-a luat temperatura la sosirea în arena cu 8097 de locuri din Managua, informează The Sun.

Fanii au stat la un metru depărtare în tribunele arenei. Aproximativ o zecime din locurile disponibile au fost ocupate, în ciuda faptului că intrarea a fost gratuită, semn că cetățenii din Nicaragua iau totuși în serios noul coronavirus.

Box Nicaragua+11 FOTO

  • sursă foto: Reuters

Lupta la categorie ușoară dintre Ramiro Blanco și Robin Zamora a fost atracția serii. Zamora s-a impus la puncte, cu o decizie unanimă, scor 77-75, 77-75, 78-74. De asemenea, au mai avut loc șase lupte de câte 6 runde și un meci de deschidere, de doar 4 runde.

Stropiți cu dezinfectant în timpul luptei

Din moment ce purtarea măștilor ar fi îngreunat capacitatea pugiliștilor de a boxa, acestora le-a fost permis să intre în ring fără mască. Totuși, înainte de startul înfruntărilor, luptătorii au fost stropiți cu dezinfectant din cap până în picioare!

sursă foto: Instagram @ tvboxeo
sursă foto: Instagram @ tvboxeo

Nicaragua este o țară săracă, boxerii trebuie să mănânce. Nu se pot închide în case”, a motivat promoterul Ricardo Alvarez insistența ca această gală să aibă loc.

12 cazuride infectare cu COVID-19 s-au înregistrat în Nicaragua. 3 dintre persoane au decedat

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre box:Trecutul odios al ucigașului din Onești: cum a desfigurat un bărbat din comuna natală!
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 2
15:00 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Schalke 04 - Mainz
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Valencia - Villarreal
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×