BOX  ·  DUEL

Dezvăluire incredibilă a lui Mayweather despre "Lupta Secolului" cu McGregor: "Am făcut asta pentru voi toți"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 20:32

La patru luni de la meciul istoric dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor, pugilistul american a oferit o serie de declarații prin care a lăsat de înțeles că a lăsat-o mai moale în duelul cu luptătorul irlandez, aflat atunci la primul meci de box al carierei.

"O să vă spun tuturor adevărul. Să știți că l-am ținut în spate pe McGregor. Să știți că eu am făcut ca lupta să arate bine pentru voi toți", a declarat Mayweather, potrivit Daily Mail.

Mayweather s-a duelat cu Conor McGregor, aflat la primul meci de box, duelul fiind câștigat de american după ce arbitrul a oprit partida în runda a zecea.

În urma evenimentului extrem de mediatizat la nivel global, cei doi sportivi au câștigat peste 100 de milioane de dolari.Cine e manelistul care l-a amenințat cu moartea pe polițistul care l-a amendat că nu purta mască în benzinărie. “Te blestem, să moară familia mea” Reacția polițistului
Libertatea
Comentarii (2)
ucluj2011  •  06 Decembrie 2017, 08:50
Postat de Viorel Vîrlănuță pe 06 Decembrie 2017, 00:55

Mă păcăliciule, ai boxat pentru bani, dacă McGregor nu vindea meciul că mie așa mi s-a părut ca o clovn în ring, nu te mai lăudai acum ca țiganul după război ! Las-o așa că măcăne !!!

Viorele , asta nu este bună nici de glumă. Nu se laudă , ĂSTA este adevărul. Mc Gregor NU este boxeur , nu este nevoie de MayWeather ca un luptător MMA (UFC) să fie DISTRUS într-un meci de box. Un profesionist din primii 100 (sau 500) din ierahria boxului î-l mănîncă pe pîine pe McGregor și pe orice alt luptător din UFC într-un meci de BOX. Exact asta a și făcut Floyd.... dacă nu ar fi ținut la spectacol și la faptul că oamenii ar fi fost foarte furioși dacă meciulș s-ar fi terminat prea repede , Floyd l-ar fi DISTRUS din prima repriză. Ce spui tu nici tu nu crezi , nici un copil de grădiniță nu ar crede asemenea aberație. Și DA , bineînțeles că sa boxat pentru bani , că doar nu credea cineva că vreun luptător MMA poate avea vreo șansă în fața vreunuia din Top 100 boxeuri înafară poate de fanii lui McGregor care la un moment dat poate chiar aveau speranțe ,dar ăia s-au născut IERI dacă au putut crede chiar și pentru o clipă așa ceva. McGregor are un "joc de brațe" foarte bun pentru MMA/UFC , dar ÎN NICI UN CAZ pentru box.

Viorel Vîrlănuță  •  06 Decembrie 2017, 00:55

Mă păcăliciule, ai boxat pentru bani, dacă McGregor nu vindea meciul că mie așa mi s-a părut ca o clovn în ring, nu te mai lăudai acum ca țiganul după război ! Las-o așa că măcăne !!!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×