SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JEAN PAUL MENDY, 9 IULIE - BUCUREŞTI

Gala lui Bute - organizată de un SRL specializat în repararea calculatoarelor, cu un singur angajat

Rudel Obreja alături de Jean Paul Mendy şi Lucian Bute
Rudel Obreja alături de Jean Paul Mendy şi Lucian Bute

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2011 22:25

Europlus Computers SRL este o firmă care are un singur angajat şi are ca activitate „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor peri­fe­rice”, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Ministerului de Finanţe. În 2009, Europlus Computers SRL a realizat o cifră de afaceri de 31,6 mi­lioane de lei şi un profit net de circa 3 milioane de lei. În plus, Obreja ne-a declarat chiar el că Federaţia Ro­mâ­nă de Box nu avea cum să organizeze o gală de box profesionist. „Europlus Computers SRL este societatea mea şi  are licenţele şi exclusivităţile pe această gală. Federaţia nu poate lua asta deoarece este vorba despre o gală de box profesionist.

Europlus Computers SRL are un singur angajat, însă învârte 5 milioane de euro pentru organizarea Galei Internaţionale de Box Profesionista, conform jurnalul.ro

Gala Campion pentru România nu s-ar fi putut desfăşura fără ajutorul Elenei Udrea, ministrul Dezvoltării Re­gionale şi Turismului, a declarat Ru­del Obreja, preşedintele Federaţiei Ro­mâne de Box. „Mulţumesc perso­nal Elenei Udrea, ministrul Turismului, care a sprijinit realizarea acestei gale”, a spus Obreja, în des­chi­derea conferinţei de presei de azi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ockilaaa
ockilaaa  •  07 Iulie 2011, 10:34
Postat de dorindeva pe 06 Iulie 2011, 23:50

Se "spala" cumva ceva de culoare neagra si noi nu pricepem? Sunt unele lucruri care par cusute cu ata alba. Daca este asa pacat ca se folosesc de numele si talentul lui Lucian Bute. Intrebare intrebatoare? Daca vi se defecteaza calculatorul si solicitati firmei Europlus Computers SRL service, cand credeti ca aveti sansa sa vina depanatorul la dumneavoastra? Intreb deoarece ISTA de exemlu, pentru a muta un aparat care inregistreaza gigacaloria, de pe caloriferul vechi pe cel nou (in cazul ca ai schimbat caloriferul) te programeaza si vine dupa doua luni (caz fericit) Si ISTA are doi angajati si un sef si iti ia 30 de lei pentru 3 minute (atat dureaza lucrarea).

altii ar trebui sa priceapa nu noi - ma refer la spalat - dar atunci cand e vorba de madam udrea nu se baga nimeni.

ockilaaa
ockilaaa  •  07 Iulie 2011, 10:32
Postat de alpin pe 07 Iulie 2011, 07:55

Cat e "parandaratul", Rudele?!

cam 40% ;) poi din toata afacerea raman si eu cu 1 mil eur ;)

sandmann
sandmann  •  07 Iulie 2011, 09:17
Postat de mihai130590 pe 06 Iulie 2011, 22:21

DECAT UN ANGAJAT ??? POI ANGAJATUL ALA ARE 50 DE MAINI ???? FOARTE TARE BRAVO LOR...BAIETI DESTEPTI....

doar un angajat , nu " decat un angajat" analfabetule!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează